Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 18:38

Ανακοίνωση ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών τριετίας

Ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της ταυτότητας προπονητών που κατέχουν δίπλωμα UEFA, πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFAή δίπλωμα αναθεωρητικής σχολής, εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση

Όπως προβλέπει η σύμβαση της προπονητικής UEFA - Ε.Π.Ο. (Coaching Convention 2010), η Ε.Π.Ο. υποχρεούται να δημιουργήσει Μητρώο Προπονητών.

Όλοι οι προπονητές (με δίπλωμα UEFA ή με Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA ή με ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φ.Α. ή με δίπλωμα αναθεωρητικών σχολών παλαιών διπλωμάτων πριν από το 1998) πρέπει να αποκτήσουν τον ειδικό-μοναδικό αριθμό μητρώου προπονητών ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., που θα ισχύει εφόρου ζωής και θα αναγράφεται στην ταυτότητα τριετίας.

Προκειμένου να αποκτήσουν αυτόν τον αριθμό οι προπονητές, που έχουν παρακολουθήσει τις σχολές προπονητικής πριν από το 2012, εκτός των άλλων δικαιολογητικών, θα πρέπει να παρακολουθήσουν και σχολή ανανέωσης ταυτότητας τριετίας (20 ωρών). Οι σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας θα διοργανώνονται από τις Ε.Π.Σ. σε συνεργασία με συνδέσμους προπονητών ή τον φορέα τους, μετά την υποβολή γραπτού αιτήματος στη διοίκηση της σχολής προπονητών.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα αναρτώνται και στο site της Ε.Π.Ο. (epo.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την απόκτηση του ειδικού αυτού αριθμού ορίζεται η 31.12.2015. Μετά την ημερομηνία αυτή κανείς προπονητής δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του εντός της τεχνικής περιοχής, αν δεν έχει τον ειδικό αριθμό μητρώου.

Σημείωση : Λόγω του ότι στις Κυκλάδες δεν υπάρχει Σύνδεσμος Προπονητών, πιθανόν να υπάρχει έλλειψη έγκαιρης πληροφόρησης των Προπονητών, που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στον νομό μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην άμεση εφαρμογή των διατάξεων του κανονισμού Προπονητών και των αποφάσεων της ΕΠΟ .

Για τον λόγο αυτό όσοι Προπονητές εμπίπτουν στις παραπάνω αναφερόμενες κατηγορίες, θα πρέπει άμεσα να έρθουν σε επαφή με το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ, προκειμένου να προγραμματίσουν τον χρόνο και τον τόπο παρακολούθησης των Σχολών ανανέωσης Ταυτοτήτων, αφού όσοι αδιαφορήσουν δεν θα αποκτήσουν αριθμό μητρώου και δεν θα μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους .

Για να λειτουργήσει Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων στην ΕΠΣ Κυκλάδων, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι Προπονητές να ξεπερνούν τους 25 , διαφορετικά θα πρέπει, με ευθύνη τους, να παρακολουθήσουν Σχολή σε άλλη Ένωση .

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares