Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 13:18

Οργανώνει της Μικτές ανά νησί η ΕΠΣ Κυκλάδων

Έπειτα από τα ταξίδια του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένου Φρέρη και τις επαφές που είχε με ομάδες και φορείς των νησιών το προηγούμενο σαββατοκύριακο, η Ένωση προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

H ΕΠΣ Κυκλάδων με χαρά σας ανακοινώνει τα εξής:

  1. Συνεργασία με τον Δήμο Ιητών για την επαναλειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στο νησί της Ίου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή ποδοσφαίρου κ Θεόδωρου Καραβά για 1 έτος. Σκοπός της συνεργασίας είναι η επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού σωματείου του νησιού και η ενασχόληση της νεολαίας με το ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο στολίδι για τις Κυκλάδες. (Υπεύθυνος προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Φρέρης Ειρηναίος)
  2. Συνεργασία με την Δήμο Πάρου για την δημιουργία Μίκτης ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού προπονητή κ Γιώργου Μοστράτου. (Υπεύθυνος προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Παρούσης Γεώργιος)
  3. Συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Μυκόνου (ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μερά) για την δημιουργία Μικτής ομάδας ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού προπονητή κ Κωνσταντίνου Συριανού. (Υπεύθυνος προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Νικόλαος Παρίσης)
  4. Συνεργασία με τις ομάδες της Νάξου, Σαντορίνης και Σύρου για την δημιουργία Μικτής ακαδημιών ποδοσφαίρου σε κάθε νησί. [Υπεύθυνοι προγράμματος για την ΕΠΣΚ κ Ευστράτιος Φωτάκογλου (Νάξος), Αντώνιος Φωτεινός και Μάριος Γαλανός  (Σαντορίνη), Νικόλαος Λουκής (Σύρος)]
  5. Διοργάνωση σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σύρου πρωταθλήματος ακαδημιών (3ο Syros Youth League). Υπεύθυνος διοργάνωσης κ. Μάριος Ξαγοράρης.
Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares