Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:57

Στο φουλ η προετοιμασία του ΑΟ Πάρου

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Πάρου, μία προετοιμασία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά μετά την κοινή κάθοδο με τον Νηρέα.

Το δίδυμο Τριανταφυλλάκου-Παπαδάκη στην τεχνική ηγεσία, έχουν κάνει τον προγραμματισμό των προπονήσεων και το πολύ θετικό είναι πως οι δύο τους έχουν συμφωνήσει για τους ρόλους τους και την φιλοσοφία για το πάντρεμα των δύο στην ουσία ρόστερ που έχουν να διαχειριστούν.

Πολύ θετικό επίσης σημάδι είναι η διάθεση και η συνέπεια των ποδοσφαιριστών, που δείχνουν να πιστεύουν το νέο αυτό εγχείρημα στο Παρανό ποδόσφαιρο και από την μεριά τους φαίνονται αποφασισμένοι να υπηρετήσουν πιστά το πλάνο των προπονητών.

Από το περσινό δυναμικό αποχώρησαν οι Τσαντουλής, Παντελαίος και Μ. Ρούσσος που εντάχτηκαν στις τάξεις του Μαρπησσαικού, ενώ στον αντίποδα η ομάδα θα ενισχυθεί από τον Στάθη Τριανταφυλλίδη, έναν ικανότατο και έμπειρο μέσο που επέστρεψε στο νησί και αναμένεται μία ακόμη προσθήκη Παριανού ποδοσφαιριστή που θα κάνει πάταγο!

Διοικητικά δεν είναι πολλοί όσοι ασχολούνται με το τμήμα, παρά την συνένωση.

Μεγάλη σημασία αποκτά η στήριξη του κόσμου, καθώς έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας, που θα δώσουν μεγάλη ανάσα στα οικονομικά του συλλόγου.

Σε εξέλιξη οι επαφές για τα φιλικά προετοιμασίας με πρώτο αυτό στην Νάξο με τον νταμπλούχο Πανναξιακό, ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσει φιλικό με τον ισχυρό Πανθηραϊκό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares