×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 14:13

Στις 31 Αυγούστου η επίσημη πρώτη του Πανναξιακού

Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα είναι η επίσημη «πρώτη» για την ανανεωμένη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, καθώς το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και λείπουν μόνο τα ονόματα των ξένων αθλητριών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται όσον αφορά τις ξένες αθλήτριες και όλα δείχνουν ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η επιστροφή του Ζόραν Κόβασιτς στη Νάξο, η ανανέωση συνεργασίας με τις αθλήτριες της ομάδας Σία Τοτσίδου, Παναγιώτα Δίωτη και Ειρήνη Κελεσίδου καθώς και η προσθήκη στην ομάδα των ταλαντούχων Ναταλίας Μεταξά και Κωνσταντίνας Δρακουλίδου και των έμπειρων αθλητριών Αποστολίας Νούσια, Άννας Καρπουζά, Σίσσυ Αποστολίδου και Σοφίας Γκιαούρη, συνθέτουν το νέο ρόστερ της ομάδας που όπως και την περασμένη σεζόν φιλοδοξούν για μία επιτυχημένη πορεία σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Όλες οι αθλήτριες αναμένεται να καταφθάσουν στο νησί μέχρι την Κυριακή ενώ ο προπονητής Ζόραν Κόβασιτς που έρχεται σήμερα στη Νάξο δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ειρήνη Κελεσίδου καθώς αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα Βόλεϊ. Οι αθλήτριες θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares