×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 23:40

Έμεινε και η ψυχάρα...

Η ψυχή του Πανναξιακού και αυτή που πολλές φορές σήκωσε το βάρος της ομάδας στις πλάτες της ανανέωσε για ακόμη μία χρόνια τη συνεργασία της με την ομάδα της Νάξου.

Ο λόγος για τη Σία Τοτσίδου που σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Πανναξιακού και θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία της τον αθλητισμό της Νάξου:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αρχηγό της ομάδας μας, Αθανασία Τοτσίδου. Η 26χρονη ακραία από τη Δράμα, θα «ηγηθεί» και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 της προσπάθειας του συλλόγου μας για επανάληψη των επιτυχιών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με την Σία Τοτσίδου στον Πανναξιακό ΑΟΝ όπου θα καλύψει την θέση της ακραίας, επικοινωνήσαμε μαζί της και δήλωσε στο paon.gr:

«Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ ακόμα μία σεζόν με ανθρώπους που γνωρίζω και εκτιμώ. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.»

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares