Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 14:34

Και επίσημα με μία ομάδα η Πάρος

Με κοινή ανακοίνωση τους οι πρόεδροι του ΑΟ Πάρου και του Νηρέα, Μ. Κουτσονικολή και Μ. Σιφναίος, καθιστούν γνωστή την απόφαση τους για κοινή κάθοδο στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας Κυκλάδων, με τα χρώματα και την ονομασία του ΑΟ Πάρου.

Παράλληλα επιβεβαιώνουν την έναρξη των διαδικασιών για την οριστική δημιουργία μίας ομάδας στο νησί με καινούριο καταστατικό, μία προοπτική που έχει πολύ δρόμο μπροστά της, καθώς απαιτούνται αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των συλλόγων.

Στην προσωρινή φετινή κοινή κάθοδο ο Μ. Παπαδάκης θα πλαισιώσει τον Δ. Τριανταφυλλάκο στον πάγκο, ενώ ανοικτό μένει το θέμα της κοινής συμμετοχής των ομάδων νέων των δύο συλλόγων, κάτι που θα εκτιμηθεί μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Το sportcyclades.gr θα επανέλθει για περαιτέρω ανάλυση του θέματος τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΠΑΡΟΥ-Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ

     Κατόπιν συζητήσεων και επαφών των εκπροσώπων των Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου και του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα και στα πλαίσια της προσπάθειας δημιουργίας μιας ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο, αποφασίσαμε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 την κοινή κάθοδο των ομάδων μας στο πρωτάθλημα Κυκλάδων υπό τη σκέπη του Α.Ο. Πάρου, ενώ παράλληλα θα προχωρούν οι διαδικασίες για την «μία» ομάδα με νέο καταστατικό και νέο όνομα. Ελπίζουμε ότι η συνεργασία αυτή των σωματείων μας θα σας βρει όλους αρωγούς και σύμμαχους ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο πολλών ετών για δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών στο νησί μας. Σχετικά με την ομάδα Νέων των δύο συλλόγων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας των ομάδων.

     Προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι ο Τριανταφυλλάκος Δημήτρης με βοηθό του τον Παπαδάκη Μιχάλη ενώ στην ομάδα Νέων προπονητές θα είναι ο Τριανταφυλλάκος Δημήτρης και ο Κορτιάνος Αντώνης.

Με τιμή,

Για τον Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

Για τον Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ ΜΑΡΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares