Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 17:43

Σαλονικιά η Μαριέλενα Καραηλία!

Άλλη μια Συριανή ταλαντούχα παίκτρια του βόλεϊ που εκπροσωπεί επάξια όχι μόνο την Σύρο (μιας και είναι Συριανή) αλλά και τις Κυκλάδες ανοίγει τα φτερά της για την Α2 κατηγορία βόλεϊ γυναικών στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την Μαριέλενα Καραηλία όπου αγωνιζόταν πριν δύο χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων στην ομάδα του Α.Σ.Ε. Νεωρίου!

Η Μαριέλενα πήρε μεταγραφή από το Α.Σ.Ε. Νεωρίου στην ομάδα του Α.Σ.ΑΚ Πρωταθλητές Πεύκων στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης αγωνιζόμενη στην θέση του λίμπερο της ομάδας, έπειτα από πρόταση του πρώην προπονητή του Φοίνικα Σύρου κ. Χρήστου Πάτρα, κλείνοντας την χρονιά με απόλυτη επιτυχία κατακτώντας το πρωτάθλημα!

Την φετινή χρονιά η Μαριέλενα έχει συμφωνήσει (αναμένονται οι υπογραφές μόνο) πήρε μεταγραφή από τους Πρωταθλητές Πεύκων στην ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου και θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία γυναικών στην Θεσσαλονίκη. Η μεταγραφή αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Συριανή παίκτρια όπου θα μας εκπροσωπήσει σε μια μεγάλη κατηγορία!

Το Sport Cyclades και οι συντάκτες του εύχονται μια καλή χρόνια και καλή επιτυχία στον νέο δρόμο που ανοίγει για την Μαριέλενα Καραηλία!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares