Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 01:09

Κόντρα στην θέληση των ομάδων οι δύο Κατηγορίες

Μπορεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση να κινήθηκε σε πνεύμα συνεννόησης αλλά η αναπόφευκτη αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος από μία κατηγορία σε δύο έχει φέρει τις πρώτες αντιδράσεις από ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Β΄ Κυκλάδων και προβλέπουν ότι τόσο η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές γραμμές, όσο και ο μικρός αριθμός συμμετοχής των ομάδων προμηνύουν ένα απαξιωμένο ποιοτικά πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από μία ομάδα έχει παρθεί η απόφαση ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα λάβει μέρος στην Β' Κυκλάδων, ενώ υπάρχει ακόμα μία που θα συνεδριάσει εντός των ημερών για να πάρει την απόφαση της.

Φυσικά εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ομάδες είναι αυτές που έχουν αποφασίσει για την μορφή του φετινού πρωταθλήματος, ενώ η άποψη της ΕΠΣ Κυκλάδων που είχε τονιστεί από τον πρόεδρο της Ρένο Φρέρη ήταν να παραμείνει ως έχει.

Με το δεδομένο ότι η Α' Κυκλάδων έχει καλύτερη τύχη με τους δύο ομίλους που προβλέπονται και την καλύτερη διασύνδεση των νησιών που εδρεύουν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος, η Ένωση καλείται να βρει μία λύση που θα δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στην Β' κατηγορία, ενώ θα πρέπει να κινηθεί και προς την κατεύθυνση λύσης στο ακτοπλοϊκό.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares