Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 23:08

Άψογη η συνέλευση στη Μύκονο

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στη Μύκονο, που σηματοδοτεί παράλληλα το άνοιγμα της Ένωσης προς όλα τα μέλη της, αφού όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος Ρένος Φρέρης θα ακολουθήσουν συνεδριάσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά.

Το ''Γρυπάριο Μέγαρο'' που φιλοξένησε τους συνέδρους είναι πραγματικά ένα επιβλητικό κτίριο που παρέχει υψηλού επιπέδου φιλοξενία για κάθε είδους εκδήλωση.

Φυσικά η Μυκονιάτικη φιλοξενία δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη, καθώς ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου κ. Αλέξανδρος Κουκάς και ο γενικός αρχηγός Πέτρος Γιαβρούτας φρόντισαν να εξυπηρετηθούν όλοι οι σύνεδροι.

Το ίδιο συνέβη και με τον κ. Φρέρη που φρόντισε να φιλοξενηθούν και να μετακινηθούν οι αντιπρόσωποι των ομάδων, ενώ μετά το τέλος παρέθεσε γεύμα σε όσους δεν είχαν ήδη αποχωρήσει με κάποιο προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος ο πρόεδρος της Ένωσης είπε: ''Πάνω από όλα η σημερινή συνέλευση μας βγάζει πιο ενωμένους ως σωματεία. Τέτοιες συναντήσεις θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά σε όλα τα νησιά γιατί αυτό μας βοηθάει να ερχόμαστε πιο κοντά και να συζητάμε τα προβλήματα μέσα σε φιλικό κλίμα. Ευχαριστώ τον ΑΟ Μυκόνου και την Άνω Μερά για την φιλοξενία, όπως και τη διοίκηση του ''Γρυπάριου Μγάρου''. Ειδικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου Αλέξανδρο Κουκά''.

TRAPEZI MYKONOS

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares