Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 14:40

Ανακοίνωση του συνδυασμού ''Ισχύς εν τη ενώσει''

Μετά την απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' ο συνδυασμός του προέδρου της ΕΠΣΚ Ρένου Φρέρη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

''Πριν απο λίγα λεπτά ο Δικαστής του Πρωτοδικείου Σύρου απέρριψε την προσωρινή διαταγή που ζητούσαν ο κ. Καφτηράνης και σχεδόν ολα τα μέλη του συνδυασμού του, προκειμένου να βάλλουν ακόμη μία φορά κατά του ξεκάθαρου αποτελέσματος της 6ης Ιουνίου και κατά της ενωτικής κίνησης όλων των Κυκλάδων.

Τόσο ο συνδυασμός μας, όσο και τα πρωτα δείγματα γραφής του νέου πανκυκλαδικού διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΚ, δείχνουν το δρόμο για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο των νησιών μας: ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο, με έμφαση στις υποδομές και τη νέα γενιά.

Η σημερινή δικαστική απόφαση, αποδοκίμασε με τον πιο εμφαντικό τρόπο, τις αναχρονιστικές πρακτικές και τις παλαιοκομματικές μεθόδους που αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και στις πρόσφατες εκλογές.

Διαβεβαιώνουμε όλο το φίλαθλο κόσμο, τους αθλητές και τους παράγοντες του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου ότι θα συνεχισουμε όπως ακριβώς μας εμπιστευτήκατε γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά''.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares