Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 15:28

Απαντά στην ανακοίνωση της ΕΠΣ ο συνδυασμός Καφτηράνη

Απαντηση στην ανακοινωση του συνδυασμου του κ. Φρερη ''Ισχύς εν τη ενώσει'' και σχετίζεται με την ενσταση του συνδιασμού ''Ώρα Ευθήνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' εξέδωσε ο συνδυασμός του κ. Καφτηράνη.

Δικαιωμα του κ. Φρερη και των μελων του συνδυασμου του ειναι να καταδικαζει με οποιον αυτος τροπο κρινει τις δικες μας ενεργειες, εξαλλου δεν εχει να φοβηθει τιποτα εαν και εφοσον ολα εγιναν συμφωνα με το καταστατικο της ΕΠΣ και τον αθλητικο νομο.

Εμεις εχουμε τις αμφιβολιες μας και οφειλουμε να τις αναδειξουμε. θα συνιστουσα στον κ. Φρερη ομως να σταματησει να ενοχλει τα μελη του δικου μας συνδυασμου γιατι ηδη αρκετα τους ενοχλησε προεκλογικα.

Επισης καλο ειναι καποια στιγμη να ανοιξει και να διαβασει το καταστατικο και τον ισχυοντα αθλητικο νομο μηπως κατανοησει τις παρατυπιες που εγιναν και συνεχιζουν να γινονται πρωτον και δευτερον πως η λειτουργια της ΕΠΣ δεν ειναι προσωπικη υποθεση κανενος. Η λειτουργια της ΕΠΣ αρεσει δεν αρεσει στον κ. Φρερη λειτουργει με νομους και κανονες με βασει το καταστατικο της, το καταστατικο της ΕΠΟ και φυσικα τον αθλητικο νομο.

Ο ιδιος και ο συνδυασμος του με τις ενεργειες τους θετουν σε κινδυνο τη λειτουργια της ΕΠΣ και οχι εμεις.

Τελος δεν καταλαβαινουμε γιατι θα ζημιωθει οικονομικα η ΕΠΣ με την καταθεση ασφαλιστικων μετρων και της ενστασης!!! Οι ενεργειες μας αφορουν την ακυροτητα της υποψηφιοτητας , λογω κολυματος , του κ. Φρερη, αρα τα οποια εξοδα επιβαρυνουν τον ιδιο και οχι την ΕΠΣ... μικροτητα δεν ειναι να αγωνιζεσαι για το δικιο και να το διεκδικεις με νομιμες ενεργειες .

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares