Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 23:19

Στις 6 Ιουνίου οι εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ώρα για την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες έφτασε.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων με έγγραφο της ενημέρωσε τα σωματεία της δύναμης της ότι στις 6 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει την διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ήδη οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά στο παρασκήνιο, με το επί σειρά ετών μέλος της ένωσης και υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές Χρήστο Καφτηράνη να έχει εξασφαλίσει την σύμπλευση με νέα και έμπειρα μέλη που θα διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά νέα μέλη με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο που εμπλέκονται για πρώτη φορά με την ένωση θα σταθούν στο πλευρό του Χρήστου Καφτηράνη, με μερικούς από αυτούς να είναι ο Μάριος Γαλανος, Στέλιος Μπόνης, Γιώργος Σακελάρης, Πέτρος Ραουζαίος και Νίκος Μουστάκας, ενώ θα υπάρξουν και έμπειρα μέλη, όπως ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ο Θέμης Κούτρας, ο Κώστας Μουτάφης και ο Αντώνης Χουσαθανάς και Σάκης Μαραγκός.

Από την άλλη ο νέος συνδυασμός που μέχρι τώρα τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται επιλεκτικά σε ορισμένα Συριανά μέσα και υπογράφει ο πρώην πρόεδρος της Π.Ε. της Ένωσης κ. Δοκιμάκης, θα κάνει την παρουσίαση του την προσεχή εβδομάδα. Για την σύνθεση του δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες κάποια μέλη που είχαν αρχικά ταχθεί υπέρ της κίνησης στη συνέχεια, είτε αποχώρησαν, είτε επέλεξαν να μην αναμειχθούν. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι για τον συνδυασμό ακούγονται ονόματα που φέρονται ως μεγάλοι χορηγοί σε συγκεκριμένα σωματεία, πράγμα που όπως είναι φυσικό δεν συνάδει δεοντολογικά με την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και ελπίζουμε να μην το δούμε. Πάντως η αρχική ανακοίνωση μιλούσε για άνοιγμα σε όλα τα νησιά με τις ομάδες να αποφασίζουν για το μέλλον τους, πράγμα που μένει να δούμε στην παρουσίαση της επόμενης βδομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

eggrafo eklogon 2015

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares