Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 10:18

Έκλεισαν με ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία ΠΑΣ Τήνου και Αίαντας Σύρου αναδείχθηκαν χθες ισόπαλοι με 3-3 στην Τήνο ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος.

Παιχνίδι με άγρια μορφιά έγινε χθες στο νησί του Αιόλου, όπου ο Αίαντας προηγήθηκε με 0-2, ο ΠΑΣ Μείωσε και στην συνέχεια πέρασε μπροστά με δύο αυτογκόλ για να ισοφαρίσει τελικά λίγο πριν το τέλος ο Αίαντας με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με νεανικό σχήμα με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Στο 21' ο Λουσσας άνοιξε το σκορ μετα απο μεγαλη μπαλια πηρε την κεφαλια στο υψος τις μεγαλης περιοχης και κρεμασε τον Καμολινο στην εξοδο, ενώ ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα (23') με φοβερο σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη που κατέληξε στο γαμα του Καμολινου διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 50' ο ΠΑΣ Τήνου αντέδρασε και στο με ένα πανομοιότυπο γκολ με αυτό του Λουσσα ο Φώσκολος έκανε το 1-2.

Στο 57' o Αργυρόπουλος σεντραρει, ο Αρμακόλας πιάνει κεφαλιά και ο Τσιριγώτηςστην προσπάθεια του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-2 και στο 75'  και Αρμακόλας και πάλι σεντράρει με τον Καμπάνη στην προσπάθεια του να διώξει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βαμβακούρη με το σκορ να γίνεται 2-3 για τον ΠΑΣ Τήνου.

Ο βαθμός της ισοπαλίας πάρθηκε από τον Αίαντα στο 81' μετά από σέντρα του Καρίμαλη και γκολ του προωθημένου Βαμβακούση, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαραγκός με βοηθούς του Μενδρινό και Δεσύπρη.

ΠΑΣ Τηνου (Σουράνης): Καμολίνος, Αρμακόλας, Ζαλώνης Μ., Βίδος, Ζαλώνης Ν., Κελαδίτης, Φώσκολος, Βιδάλης (72' Βασίλας), Ξενόπουλος, Αργυρόπουλος (81΄Σουράνης), Γιαννησόπουλος (85' Ορφανός).

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαυράκης, Βαμβακούσης, Τσιριγώτης, Καμπάνης, Μεμάι, Λούσσας, Μουλίδης (46' Καρίμαλης), Δεναξάς Ε., Καφτηράνης (46' Φωτεινιάς), Δεναξάς Μ. (63' Αργυρός).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares