Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 15:54

Φινάλε με νίκη και αξέχαστη εμπειρία

Ένα πρόβλημα εξελίχθητε σε απίστευτη εμπειρία για την ομάδα κορασίδων του ΑΟ Πάρου.

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με τον Αιγαία Χίου και ενώ είχαν περάσει λίγα αγωνιστικά λεπτά, πήρε φωτιά ένας από τους προβολείς του βοηθητικού γηπέδου του ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες.

Το ματς φυσικά σταμάτησε, επικράτησε ανησυχία και προς στιγμή όλοι πίστεψαν πως ήταν αδύνατη η συνέχιση του.

Όμως οι αρμόδιοι βρήκαν μία λύση που θα την θυμούνται για πάντα όλοι που συμμετείχαν, παίκτριες, προπονητές και συνοδοί.

Η συνέχεια θα δινόταν στο κεντρικό γήπεδο!

Χωρίς να το πιστεύουν οι ομάδες μετακόμισαν και τους πήρε αρκετός χρόνος να συνειδητοποιήσουν την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.

Δέος, αμηχανία, έκπληξη και συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν.

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο επιβλητικό θέαμα των λαβάρων στην κορυφή, στην μεγαλοπρέπεια των κερκίδων και στο αχανές στάδιο.

Σίγουρα στο χαμηλό τελικό σκορ,26-21 υπέρ της Παριανής ομάδας, έπαιξε ρόλο αυτή ακριβώς η αμηχανία των κοριτσιών και των δύο ομάδων, που θα αργήσουν να αντιληφθούν την εμπειρία που έζησαν.

Πάντως έτσι ευχάριστα τελείωσε και η πρώτη συμμετοχή ομάδας μπάσκετ της Πάρου σε τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Με τελικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες μόνο θετικά συναισθήματα θα μείνουν και βέβαια ικανοποίηση και περηφάνια για τα κατορθώματα τους.

Η αποστολή επιστρέφει το βράδυ στο νησί γεμάτη από εμπειρίες και το ότι πάτησαν το παρκέ του ναού του Ελληνικού μπάσκετ θα μείνει μία ανεξίτηλη ανάμνηση στο μυαλό και την καρδιά τους!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares