Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 13:50

Ελάτε στο γηπέδο και εμείς θα… ματώσουμε για τη νίκη

Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για τον τέταρτο ημιτελικό αγώνα των δύο ομάδων (19/4, 17.00, Novasports3, διαιτητές: Βουδούρης-Γεωργουλέας) που ίσως κρίνει και το εισιτήριο για τους τελικούς της Volleyleague OΠΑΠ 2014-15.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και το σπάσιμο της έδρας του Φοίνικα στον 3ο ημιτελικό, η ομάδα μας επιζητά μια απάντηση που θα την κρατήσει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης και θα οδηγήσει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι.

Στην προσπάθεια αυτή, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου που πρέπει να γεμίσει το “Δ. Βικέλας” και να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη.

Σ’ αυτό στάθηκε και ο Ηλίας Λάππας, μιλώντας για το παιχνίδι: “Μετά το αποτέλεσμα της Παρασκευής, η νίκη είναι μονόδρομος.  Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός για να έχεις τύχη πρέπει να κάνεις την καλύτερή δυνατή εμφάνιση. Οδηγός για μας πρέπει να αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο Ρέντη.

Θέλω να απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους μας, στον κόσμο της Σύρου. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά μας όπλα. Με την πολύτιμη βοήθειά τους και την στήριξή τους έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες αυτής της ομάδας.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και το απόγευμα της Κυριακής. Τους καλώ να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο και από την πλευρά των παικτών υπόσχομαι ότι θα… ματώσουμε για τη νίκη!”

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares