Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 00:44

Τιμωρημένοι και ενστάσεις

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων συνεδρίασε στις 4 Μαρτίου λαμβάνοντας τις εξής αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ Σ.

ΑΡ.Δ. 1189760

Α.Ο ΠΑΓΟΣ

Ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 20,00 € γιατί στον αγώνα Κυπέλλου με τον Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ απεβλήθη από τον διαιτητή με κόκκινη κάρτα για βίαιη απώθηση αντιπάλου. (άρθρο 10 παρ. 1β και 2δ του Π.Κ.)

ΜΟΥΡΑΪΣ Σ.

ΑΡ.Δ. 1309966

Α.Ο ΣΥΡΟΥ

Ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 20,00 € γιατί στον αγώνα Πρωτ/τος Α’ Κατηγ. με τον Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑ απεβλήθη από τον διαιτητή με κόκκινη κάρτα για βίαιη απώθηση αντιπάλου. (άρθρο 10 παρ. 1β και 2δ του Π.Κ.)

ΤΣΑΛΜΑΣ Ι.

ΑΡ.Δ. 485859

Α.Σ ΆΝΩ ΜΕΡΑ

Ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 20,00 € γιατί στον αγώνα Πρωτ/τος Α’ Κατηγ. με τον Α.Ο ΣΥΡΟΥ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα λόγω υβριστικής συμπεριφοράς σε αντιπάλους (άρθρο 10 παρ. 1β και παρ. 2δ του ΠΚ)

TOURE S.

ΑΡ.Δ. 1394331

Α.Σ ΆΝΩ ΜΕΡΑ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημερών και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Πρωτ/τος Α’ Κατηγ. με τον Α.Ο ΣΥΡΟΥ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 και άρθρο 10 παρ. 2δ του Π.Κ.

ΘΕΜΑ 3ο: ΑΙΤΗΜΑ ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ

           Ο Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ με έγγραφο του ζητά να ληφθεί υπόψη για την τιμωρία του TOURES – που αποβλήθηκε στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον AΟ ΣΥΡΟΥ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) – το βίντεο του αγώνα στο οποίο φαίνεται ότι ο παίκτης δεν εμπλέκεται στην φάση και την μαρτυρία του διαιτητή ότι έκανε λάθος και ζήτησε συγνώμη.

           Σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 6 του Κ.Α.Π.:

α) Οι ποινές του παρόντος άρθρου επιβάλλονται μόνο με βάση το Φ.Α. και αρχίζουν, αυτοδίκαια, από την επόμενη ημέρα του αγώνα.

β)   Δεν χωρεί οποιαδήποτε ανταπόδειξη σχετικά με τις σημειώσεις του διαιτητή… και αναγράφονται στο Φ.Α. …Διευκρινήσεις ή συμπληρώσεις και κάθε είδους μεταβολές, τροποποιήσεις των σημειώσεων που έχει γράψει ο διαιτητής στο Φ.Α. για παραβάσεις του άρθρου αυτού, δεν επιτρέπονται με την υποβολή από το διαιτητή μεταγενέστερης έκθεσης ή αναφοράς του.

           Σε περιπτώσεις σφάλματος στο πρόσωπο που τιμωρείται, οι πειθαρχικές διαδικασίες μπορεί να εκκινηθούν σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό μόνο κατά προσώπου που πραγματικά διέπραξε το παράπτωμα.

           Συμπερασματικά εάν δείξει ο διαιτητής σε κάποιον παίκτη ομάδας κόκκινη κάρτα και σημειώσει στo Φ.Α. άλλον παίκτη από αυτόν που του έχει δείξει τότε μόνο μπορεί η Π.Ε. να παρέμβει και να διορθώσει το σφάλμα και αυτό μπορεί να γίνει σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 6στ.

« Η χρήση οπτικών μέσων (π.χ. βίντεο) ως αποδεικτικού υλικού επιτρέπεται αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας …. α) διαπίστωσης λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη) β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή».

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares