Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 20:50

Το "άλλο" ποδόσφαιρο

Πάγια τακτική του sport cyclades είναι να αναδεικνύει και να προβάλλει κάθε τι θετικό που συμβαίνει στα Κυκλαδικά γήπεδα.

Ιδιαίτερα στις ζοφερές μέρες που διανύουμε με τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, περιστατικά σαν αυτά που θα σας αναφέρουμε, παίρνουν μεγαλύτερη αξία και δίνουν μία λάμψη ελπίδας για το άμοιρο άθλημα που υποφέρει στα στυγνά χέρια των νονών που διαχειρίζονται τις τύχες του στον άγριο κόσμο του επαγγελματισμού.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ

Το παιχνίδι Παμμηλιακού-Πανσιφναικού είχε χαρακτήρα γοήτρου και για τις δύο ομάδες.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο μέσος των γηπεδούχων Παναγιώτης Τσιριγωτάκης σε μία διείσδυση του έπεσε θεαματικά κάνοντας θέατρο, ξεγελώντας τον διαιτητή που καταλόγισε πέναλτι.

Από την εκτέλεση του ψεύτικου πέναλτι προήλθε και το γκολ που έκρινε το ματς, καθώς έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Την επόμενη μέρα ο Τσιριγωτάκης με δημόσια δήλωση του, ζήτησε συγνώμη από την ομάδα της Σίφνου, τόσο για το θεατρικό του πέσιμο, αλλά και για το ότι δεν κατάφερε να πείσει τον συμπαίκτη του να στείλει την μπάλα άουτ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήθελε ο ίδιος να το εκτελέσει για να αστοχούσε, αλλά η εντολή του πάγκου ορίζει άλλον συμπαίκτη του να είναι ο εκτελεστής.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

 Ο ΑΟ Πάρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση του ομίλου του, καθώς αντιμετωπίζοντας τον ελλιπέστατο Άγιαξ Σύρου στην Παροικιά, ήλθε ισόπαλος 1-1.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής Δ. Τριανταφυλλάκος, εμφανώς στενοχωρημένος δεν έπεσε στη παγίδα να μεταθέσει τις ευθύνες, κόντρα στην συνηθισμένη τακτική του φταίει πάντα κάποιος άλλος, κυρίως η διαιτησία και δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους διαιτητές για την απόδοση τους.

Δεν το συναντάς συχνά, ιδίως μετά από δυσμενές αποτέλεσμα.

Φωτεινά παραδείγματα για όλους μας, απολύτως χρήσιμα και διδακτικά.

Το γνήσιο ποδόσφαιρο γεννά όμορφα συναισθήματα για αυτούς που το αγαπούν πραγματικά και δείχνουν ποια είναι η λύση στα προβλήματα που το ταλανίζουν.

Το άθλημα πάνω από όλα!

 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares