Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 01:24

Νίκη για τους Νέους του Πανθηραϊκού

Σε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, ο  Πανθηραϊκός αναδείχθηκε νικητής κόντρα στον Α.Ο Πύργου με σκορ 4-1. 

Οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων είχαν αρκετά καλή απόδοση και έτσι έδωσαν την ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου να απολαύσουν έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανθηραϊκός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, τη στιγμή που η ομάδα του Πύργου έδινε περισσότερη σημασία στα μετόπισθεν, επιδιώκοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο αποφασιστικά, και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 46' όταν μετά από σουτ του Μενδρινού και ασταθή απόκρουση του Καφιέρη, ο Σιγάλας πήρε το ριμπάουντ και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 53' ο Πανθηραϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο  Δρόσος με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Καφιέρη, ο οποίος ωστόσο πραγματοποίησε πολλές σημαντικές επεμβάσεις καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο 62' ο νεοεισελθών Κουρπέτης, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ευστοχεί σημειώνοντας το 3-0. Στο 78' η ομάδα του Πύργου κατάφερε να μειώσει σε 3-1, με σκόρερ τον Φουστέρη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ρινάκης. 

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κύριος Βακόνδιος

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Μ. (75' Ρούσσος), Κοιλιακούδης ( 75' Φουστέρης) , Δαμίγος (55' Ρινάκης) , Ρενιέρης, Βλαβιανός (61' Κουρπέτης) , Δρόσος, Σιγάλας, Κρεμμύδας, Βότσης (69' Ξαγοράρης Ρ.) , Ματσιώτας, Μενδρινός.

Αναπληρωματικοί: Φουστέρης, Ρούσσος, Ρινάκης, Κουρπέτης, Ξαγοράρης Ρ., Αρβανίτης, Κόκκαλης

Πύργος (Κολιούσης): Καφιέρης, Γαβρίλης, Ντίνος, Φουστέρης Π., Βλαβιανός, Πούλης, Φουστέρης Ι., Δεληκούρας, Γκιργκίρης, Χαραλαμπόπουλος (68' Καραμολέγκος)

Αναπληρωματικοί: Καραμολέγκος, Λουδάρος, Ξαγοράρης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έκλεισε με νίκη ο Αστέρας Πρωτοπορεί ο Νηρέας »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares