Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 22:41

Έκλεισε με νίκη ο Αστέρας

Με κορυφαίο τον Ψαρρό να σημειώνει χατ τρικ ο Αστέρας πήρε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη με 5-1 κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου ολοκληρώνοντας με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

NAXOS KATSOULIS new 1Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδους για τον 3ο όμιλο οι «μικροί» του Πέτρου Μαράκη, παρά τις σημαντικές απουσίες κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, όπου ήταν ανώτεροι και δεν απειλήθηκαν, ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν πηγαίνοντας με το 0-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο με το πέρασμα του Πενίκου στο παιχνίδι και την αναγκαστική αλλαγή του σκόρερ του ΠΑΣ Κατσιούλη, η ροή του αγώνα άλλαξε εντελώς, με τον Αστέρα να παίρνει την πρωτοβουλία και μέσα σε 13 λεπτά (55-68) να σκοράρει τρεις φορές με τον Ψαρρό και να καθαρίζει το παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 13ο λεπτό και στην 1η καλή στιγμή του παιχνιδιού ο Καρούσης επιχείρησε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Κατσιούλη να γίνετε αποδέκτης της μπάλας και μεPAPADOPOULOS ωραίο γυριστό σουτ να κάνει το 0-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του ΠΑΣ Νάξου εφαρμόζοντας το fairplayδεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Ο ΠΑΣ Νάξου κράτησε το 0-1 μέχρι το 55΄, όπου με το πέρασμα του στο παιχνίδι ο Πενίκου πάσαρε παράλληλα στον Ψαρρό, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58΄έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό των Μαρούλη, Πενίκου και Δενδρινού ο Ψαρρός γίνετε και πάλι αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ κάνει το 2-1, με τον ίδιο παίκτη στο 68΄να δέχεται μπαλιά 40 μέτρων από τον Κατσούλη που τον έβγαλε μόνο απέναντι στον Αξαόπουλο τον οποίο νίκησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το 3-1 στο παιχνίδι.

Ο Αστέρας δεν είχε τελειώσει ακόμα από πλευράς σκοραρίσματος, καθώς ο Αγγελής στο 73΄με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 4-1 και ο Σφυρόερας στο 79΄με κοντινή προβολή το τελικό 5-1.

Τραυματισμός

Συνήθως αναφερόμαστε σε τραυματισμούς παικτών, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε τον τραυματισμό του Διαιτητή Φαν Άακεν, ο οποίος μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης δέχτηκε μπαλιά στο πρόσωπο, πράγμα που του προκάλεσε ρινορραγία και τον ανάγκασε να διακόψει το παιχνίδι για πέντε λεπτά περίπου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Παρόλα το χτύπημα που δέχτηκε ο Ναξιώτης διαιτητής και οι βοηθοί του Νεοκοσμίδης και κα. Μαργαρίτη είχαν άψογη απόδοση στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Αξαόπουλος, Δρύλλης (74΄Δεγαϊτας), Βασαλάκης Ν., Κατσούλης (79΄Σφυρόερας), Βουτσίνος, Επταήμαρος, Μαρούλης, Δενδρινός, Αγγελής, Ψαρρός, Τουλούπης (52΄Πενίκου).

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός, Ματάκιας (66΄Μαράκης Π.), Πιτταράς, Μοσχονάς, Ζάκο, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Κατεινάς, Κατσιούλης (λ.τ. 36΄Πάσουλας), Πετρόπουλος.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

NAXOS OIKOS 240  NAXOS PERIALIS 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares