Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 14:10

Πυρ και μανία κατά του Δήμου ο ΑΟ Σύρου

Τη στιγμή που σε όλες τις Κυκλάδες οι αθλητικοί χώροι είναι ανοιχτοί προς εξυπηρέτηση του κοινού και των ομάδων στη Σύρο φαίνεται ότι η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου ακολουθεί διαφορετική τακτική.

Τελευταίο ευτράπελο είναι η απόρριψη του αιτήματος για διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού του Αίαντα Σύρου με τον ΑΟ Σύρου, πράγμα που έχει κάνει τους παράγοντες των ομάδων έξω φρενών.

Ειδικά ο ΑΟ Σύρου μιλάει για ανοργανωσιά, καθώς η απάντηση της επιτροπής στηρίχτηκε σε απόφαση της ώστε να παραχωρεί το γήπεδο ύστερα από έγγραφο αίτημα που θα γίνεται μέχρι την Πέμπτη κάθε εβδομάδας.

Φυσικά όπως γίνετε αντιληπτό κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν αφού εάν υπάρξει αναβολή στους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων αυτό συνήθως γίνεται μεταξύ του απογεύματος της Πέμπτης εως το πρωί της Παρασκευής και συνεπώς οι ομάδες θα πρέπει να διοργανώσουν από εκείνη την χρονική και πέρα κάποια φιλική αναμέτρηση.

Δυσαρέσκεια

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου επικοινωνώντας μαζί μας δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια του για την συγκεκριμένη απόφαση, αλλά γενικότερα στην πολιτική του Δήμου, που όπως είπε κάθε άλλο από φιλική είναι προς τα σωματεία του νησιού και δη αυτών που έχουν στόχο των πρωταθλητισμό. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν τελικά … θέλουν στο νησί μας σωματεία με υψηλούς στόχους; ή σωματεία που θα παίζουν μονίμως τον ρόλο του κομπάρσου; Μήπως θα πρέπει να τα παρατήσουμε όλοι εμείς που ελπίζουμε σε ένα καλύτερο Συριανό ποδόσφαιρο;»

Ανακοίνωση

Στο ίδιο μήκος κύματος με την άποψη του προέδρου ήταν και η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου της ομάδας η οποία αναφέρει τα εξής:

"Α.Ο. Σύρου: Θέλει ο Δήμος ποδόσφαιρό ή όχι;

Ο Α.Ο. Σύρου θα ήθελε να ενημερώσει τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης ότι πρωταθλητισμός στο ποδόσφαιρο μόνο με προπονήσεις δεν γίνεται! Σε μια πρωτοφανή απόφαση της Επιτροπής Αθλητισμού και ενώ ζητήσαμε το γήπεδο της Άνω Σύρου για φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (αφού η ΕΠΣ Κυκλάδων ανέβαλε την αγωνιστική λόγω καιρικών συνθηκών) μάς το αρνήθηκαν με το εξής καταπληκτικό επιχείρημα: Έπρεπε να είχαμε αιτηθεί την πραγματοποίηση του φιλικού έως την Πέμπτη! Βέβαια η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε την αγωνιστική το πρωί της Παρασκευής! Οπότε ο ΑΟΣ και η κάθε ομάδα που θα ήθελε να δώσει φιλικό έπρεπε να έχει μαντικές ικανότητες και να το είχε ζητήσει πριν την αναβολή της αγωνιστικής. Θα επιθυμούσαμε να μας πείτε αν θέλετε να υπάρχει ποδόσφαιρο στο νησί και σωματεία που να έχουν στόχους. Επιπλέον για ποιο λόγο μάς ζητάτε να πληρώνουμε ενοίκιο για τη χρήση των εγκαταστάσεων αν δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε ούτε για φιλικό, την ώρα μάλιστα που ήταν ήδη προγραμματισμένο να διεξαχθεί παιχνίδι ποδοσφαίρου; "

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares