Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 17:34

Ενίσχυση με Γεράρδη για την Άνω Μερά

Με τον καλύτερο τρόπο ενισχύθηκε στις θέσεις των «μικρών» η Άνω Μερά, καθώς ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε τον νεαρό συριανό ποδοσφαιριστή Γιώργο Γεράρδη, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν με την φανέλα του ΑΟ Σύρου.

Ο 19χρονος παρόλο που δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τη νέα του ομάδα, αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Νίκο Τζιόβα, που μετά και την επικείμενη στράτευση του Πετράι βλέπει την ομάδα του να χωλαίνει όσον αφορά τις θέσεις των μικρών.

Ο Γεράρδης που θεωρείτε από τα ανερχόμενα ταλέντα στις Κυκλάδες αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Σύρου (Αίαντας) και στη συνέχεια μεταγράφηκε για δύο χρονιές στον Πάγο, από όπου το 2013 μεταπήδησε στον ΑΟ Σύρου.

Πλέον ο νεαρός εκτίει την στρατιωτική του θητεία στη Μύκονο, όπου και θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην Άνω Μερά.

Σε δηλώσεις του στο S.C. τόνισε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην Άνω Μερά, όπου όπως είπε θα ήθελε να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν: «Είμαι ικανοποιημένος για την συμφωνία μου με την Άνω Μερά, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και ένας μεγάλος σύλλογος. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ τη νέα μου ομάδα με προοπτική να συνεχίσω και τη ερχόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου στον ΑΟ Σύρου για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε και του εύχομαι να έχουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares