Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 19:23

ΑΟ Άνδρου - ΑΟ Μυκόνου [vid]

Α.Ο. Άνδρου και Α.Ο. Μυκόνου διασταύρωσαν δις τα "ξίφη" τους στη Σύρο, καθώς οι δύο ομάδες έδωσαν μέσα σε λίγες ώρες τον εντός και εκτός έδρας αγώνα.

 

Νικήτρια ομάδα και στις δύο αναμετρήσεις ήταν ο Α.Ο. Μυκόνου, αφού στο πρώτο ματς επικράτησε με 50-73 και στο δεύτερο το οποίο έγινε την Κυριακή το πρωί νίκησε με 65-54, αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ.

Το ματς του Σαββάτου.

Η ομάδα της Μυκόνου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μία διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο έντεκα πόντων. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι στη δεύτερη περίοδο προσπάθησαν να αντιδράσεις και μείωσαν την διαφορά στους 4 πόντους αφού η δεύτερη περίοδο έληξε με 13-6, υπέρ της ομάδας της Άνδρου.

Η τρίτη και τέταρτη περίοδο άνηκε στους Μυκονιάτες με το επιμέρους σκορ να είναι 10-19 και 16-26 αντίστοιχα.

andron-andros-mykonos-14-12-2014-1

Το ματς της Κυριακής

Οι Ανδριώτες την Κυριακή μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και για κατάφεραν να είναι μπροστά στο σκορ στην μεν πρώτη με 14-17 και στη δεύτερη με 28-31. Το σκηνικό άλλαξε με την έναρξη της τρίτης περιόδου όπου οι Μυκονιάτες με ένα σερί 15-2 ανέτρεψαν τη διαφορά και το σκορ της τρίτη περιόδου έληξε με 47-39.

έτσι το μόνο που απέμενε από πλευράς Μυκόνου ήταν να διατηρήσουν την διαφορά και να φτάσουν όπως κι έγινε στη νίκη με 65-54.

Α.Ο. Άνδρου: Πέππας, Μαργέτης, Ρούτσι, Βλάμης, Παντζόπουλος, Βαλμάς, Χανιώτης, Μουστάκας, Μονογυιός.

Α.Ο. Μυκόνου: Κοντομήτρος, Υφαντίδης, Μπαλλής, Κουτσούκος, Κυπριτίδης, Γκαραγκούνης, Σαμανόγλου, Κονταρίνης, Βασιλίεβ, Κεφνς, Κολιούλης.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares