Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 14:26

Kαι τώρα final four για τους παίδες της Ερμούπολης

Νικητής αναδείχθηκε χθες στο ματς που διεξήχθη στο Α.Κ.Δ.Ε. ο Α.Ο. Ερμούπολης καθώς επιβλήθηκε της ομάδας του ΑΡΗ Σύρου με σκορ 56-75.

Οι περσινοί πρωταθλητές δεν ξεκίνησαν συγκεντρωμένοι τον αγώνα και βρέθηκαν στα πρώτα λεπτά πίσω στο σκορ. Οι μικροί παίκτες όμως του Α.Ο. Ερμούπολης μπόρεσαν και έδειξαν χαρακτήρα καθώς ισοφάρισαν στο τέλος της πρώτης περιόδου. Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στο κατέβασμα της μπάλας της αντίπαλης ομάδας και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό. Κατάφεραν και έλεγξαν καλύτερα τα ριμπάουντ, παρά την απουσία λόγω ίωσης του βασικού τους σέντερ (Βουτσίνος Φ.).

Τα κλεψίματα άρχισαν να γίνονται συχνό φαινόμενο και οι αιφνιδιασμοί έδωσαν σιγά σιγά μία διαφορά ασφαλείας. Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου οι ισορροπίες παρέμειναν οι ίδιες. Τα πολλά φάουλ ανάγκασαν τους προπονητές να αξιοποιήσουν τους παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο. Η καλή φυσική κατάσταση των παικτών του Ανδρέα Μαύρου φάνηκε περισσότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς ανάγκασαν τους αντιπάλους τους σε πολλά λάθη, τα οποία μεταφράστηκαν σε καλάθια.

Η ασφυκτική πίεση στην άμυνα , η καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και οι βασικές αρχές της πρωταθλήτριας ομάδας εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά σε αγώνα και αυτό χαροποίησε πολύ τον προπονητή του Α.Ο. Ερμούπολης, καθώς μπορεί να υπολογίζει πολύ σε αυτά τα παιδιά που λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, τα περισσότερα θα παίζουν αρκετά χρόνια ακόμα σε αυτή την κατηγορία!

paides-aris-ermoupoli-26-11-2014-2

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο ήταν η καλή εμφάνιση κάποιων παικτών που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής λόγω σημαντικών απουσιών.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι με αυτή την νίκη η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης εξασφάλισε για άλλη μια χρονιά της παρουσία της στο final four!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν!

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Μανανάς Μιχάλης): ΜΑΝΗΣ Α. 3(1), ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 7, ΚΑΠΕΛΛΑΣ Ι. 7, ΞΕΝΟΣ Ο. 8, ΠΑΧΗΣ Γ. 10, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ 4, ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ Α., ΤΑΝΤΑΛΟΣ Α., ΦΩΣΤΕΡΗΣ Δ. 20, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ν., ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α. 2

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Ανδρέας): ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ Χ., ΤΑΚΟΣ Δ. 12 (3), ΣΑΒΡΑΚΙΔΗΣ Β. 18 (2), ΠΟΛΙΤΗΣ Ε. 20, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Γ., ΤΣΙΩΛΗΣ Π., ΛΗΜΝΑΙΟΣ Α., ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ Α. 16 (3), ΜΙΜΟΓΛΟΥ Γ. 9, ΠΑΝΟΥΣΗΣ Δ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Π., ΑΡΑΚΑΣ Η.

Δεκάλεπτα: 12-12, 12-19, 14-18, 19-25.

Δείτε βαθμολογία εδώ...

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares