Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 00:14

Νίκη και πρωτιά για τον ΠΑΣ Τήνου

Ένα μεγάλο παιχνίδι είδαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ε.Π.Σ Κυκλάδων ανάμεσα στο γηπεδούχο Αίαντα Σύρου και τον Π.Α.Σ. Τήνου με την ομάδα της Τήνου να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση και φεύγει νικήτρια με σκορ 2-3 επί του επίσης πολύ κάλου Αίαντα Σύρου.

Σκόρερ τον δυο ομάδων ήταν για τους μεν γηπεδούχους ο Καραδημας (15')και Σαμανιου(55') ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Αργυρόπουλος(23') Δελατολας(32') και Παγανης (47')

 Η ομάδα του Αίαντα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 15' λεπτό με τον Καραδημα όταν σε  κόρνερ από δεξιά εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην περιοχή του Απέργη και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.AIAS-AOT NEOI 20-11

Εκεί όμως άλλαξαν όλα και στο 23' ο Αργυρόπουλος κατάφερε μετά από ατομική ενεργεία να κάνει ένα εκπληκτικό πλάσε κάνοντας το 1-1.

Πριν καλά-καλά καταλάβουν  οι παίκτες του Αίαντα τι έχει γίνει  ο Δελατολας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα της ομάδας της Σύρου και με ωραίο πλάσε έκανε το 1-2.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αρμακολας με εντυπωσιακό σου από τα 40 μετρά τράνταξε το δοκάρι του Καμπουρακη απειλώντας για ακόμα μια φορά άλλα δεν  κατάφερε να πετύχει ένα από τα καλύτερα τέρματα με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με σκορ 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις ίδιες  προδιαγραφές και συγκεκριμένα στο 47' ο Παγανης ένας από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα λάθος της ομάδας της Σύρου και με ωραίο πλάσε έκανε το 1-3 δίνοντας σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Αίαντα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 55' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Π.Α.Σ. Τήνου και με ωραίο πλάσε ο Σαμανιου έκανε το 2-3 και σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι έγινε ξανά  ντέρμπι.AIAS-AOT NEOI 20-11 1

Από κει και μετά ο Αίαντας πίεσε να ισοφαρίσει  άλλα χωρίς να καταφέρει  κάτι ιδιαίτερο καθώς το δίδυμο στην άμυνα Αρμακολλα - Κελαδιτη ήταν απροσπέλαστο και έτσι το αποτέλεσμα έμεινε στο 2-3 ρίχνοντας έτσι τον Αίαντα από την πρώτη θέση και τον Π.Α.Σ. Τήνου πλέον να φιγουράρει στην κορυφή.

Διαιτητές ήταν οι: Μουταφης Α., Σαργολογος Φ., Βασαλος Λ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αίαντας Συρου (Βουτσινος): Καμπουρακης, Σαμανιου (Λαζαρινος), Καραδημας, Ψαρρας, Λουλους, Βολτης, Μουλιδης, Παραβαλος, Κουκουκας, Μητσκας (Αργυρος), Δεναξας

Π.Α.Σ Τήνου (Σουμπασακος): Απεργης, Δενεκαριας, Ορφανος, Αρμακολας, Κελαδιτης, Αργυροπουλος, Βασιλας, Παγανης (Παλαμαρης), Δελατολας, Γιαννησοπουλος, Αρμακολας Ι.(Διαμαντοπουλος)

Η βαθμολογία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares