Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 07:50

Δύσκολα ο Νηρέας – Σήμερα η 2η αγωνιστική!

Ολοκληρώθηκε κατά ¾ η Πρεμιέρα του PABL, αφού το τελευταίο παιχνίδι διακόπηκε λόγω δυνατής μπόρας στο 08:09 πριν τη λήξη, με τους Chicago Bulls να προηγούνται 42-44 στην έδρα των Anorymous και να δείχνουν έτοιμοι για ένα διπλό στο οποίο λίγοι πόνταραν πριν τον αγώνα…

Νηρέας VS Ασυγκράτητοι 38 - 35: Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του PABL, ο παραδοσιακός εκπρόσωπος της Νάουσας, ο Νηρέας, επιβλήθηκε δύσκολα της μπασκετικής παρέας των Ασυγκράτητων! Οι τυπικά γηπεδούχοι Ναουσαίοι (αφού χρησιμοποιούν ως έδρα το ΕΠΑΛ της Παροικίας) προηγούνταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο με βραχεία κεφαλή, όμως ένα σερί 0-5 των Ασυγκράτητων στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου τους έδωσε το προβάδισμα 20-21. Μετά το αρχικό μούδιασμα οι παίκτες του Νηρέα βρήκαν λύσεις στο σκοράρισμα από το Γιάννη Λουκή και το Στέλιο Αρκουλή, ανέκτησαν το προβάδισμα και το διατήρησαν με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος. Ο Μανώλης Καβάλης είδε 9 από τους Ασυγκράτητους παίκτες του να σκοράρουν, με κορυφαίους την τριάδα των ψηλών Σκιαδά Λουκά, Λουκή Γιάννη και Γλυνό Αντώνη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Για το Νηρέα κορυφαίος ο Στέλιος Αρκουλής, ενώ ο Βλάχος Σταύρος οργάνωνε για 40 λεπτά την ομάδα του, χωρίς όμως να πάρει πολλές προσπάθειες.

Αρκετά άστοχες και οι δύο ομάδες αφού οι περισσότεροι παίκτες τους πατούσαν για πρώτη φορά το γήπεδο του ΕΠΑΛ. Δυστυχώς οι προπονήσεις των τμημάτων του ΑΟΠ δεν αφήνουν και πολλά χρονικά περιθώρια στους ερασιτέχνες αθλητές να χαρούν αυτό το καινούριο γήπεδο, όμως υπάρχει η διάθεση να βρεθεί λύση και αυτό είναι ευχάριστο!

 

Νηρέας: ΓΑΒΑΛΑΣ Π. 7, ΚΟΥΝΗΣ Κ. 2, ΒΑΛΑΧΟΣ ΣΤ. 4(1), ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ Β., ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΣΤ. 14, ΠΑΥΛΑΚΗΣ Ν. 5, ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ Ι., ΛΟΥΚΗΣ Ι. 4.

Ασυγκράτητοι: ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ Μ. 2, ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ Β., ΜΠΙΖΑΣ Κ. 6, ΚΑΒΑΛΛΗΣ Γ. 2, ΣΚΙΑΔΑΣ Α. 2, ΣΑΡΡΗΣ Ν. 2, ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΜ. 2, ΓΛΥΝΟΣ Α. 6, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι., ΠΑΓΩΝΗΣ Σ., ΡΟΥΣΣΟΣ Ε., ΣΑΡΑΒΑΝΟΣ Κ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 2, ΣΚΙΑΔΑΣ Λ. 10.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-04, 10-12, 06-06, 12-13.

Μπορείτε να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε για το PABL καθώς και να βλέπετε φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες μέσω facebook στη σελίδα:

PABL Paros Antiparos Basketball League - Πρωτάθλημα Μπάσκετ Πάρου Αντιπάρου  

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε μέσω e-mail στο MpasketiKos @ yahoo.gr .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares