Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 20:30

Αναβολές ενόψει λόγω Ζωγράφου

Η επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της Κ.Ε.Δ. κ. Χριστόφορο Ζωγράφο με σιδερολοστό αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/11) έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της και δια στόματος του Προέδρου της Γιώργου Σαρρή προανήγγειλε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, καθώς όπως ανέφερε από την Δευτέρα 17/11 και επ αόριστων δεν θα ορίζονται διαιτητές σε κανένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όσον αφορά τους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων αυτοί θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. Αυτό που παραμένει όμως ανοικτό είναι η αναβολή των αγώνων για την επόμενη εβδομάδα, καθώς κύκλοι της ΕΠΟ αναφέρουν ότι θα αποσταλεί σχετική εντολή σε όλες τις κατά τόπους ενώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Μετά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής:

1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών".

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares