Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 01:27

Οι «Καμπάνες» της Πειθαρχικής Επιτροπής

Μακροσκελές το 20ο πρακτικό της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς όπως φαίνεται τα άτακτα παιδιά ήταν αρκετά την αγωνιστική που πέρασε.

Ξεχωρίζει η ένσταση που είχε καταθέσει η Θύελλα Καμαρίου για την αντικανονική συμμετοχή του Μιχάλη Αγγελή στον αγώνα με τον Αστέρα Τραγαίας, με την Π.Ε. να αποφασίζει ναι μεν την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ της ομάδας της Νάξου, αλλά την ΕΠΣ Κυκλάδων να καλείται για την τελική απόφαση σχετικά με το ασυμβίβαστο σχετικά με την ταυτόχρονη ιδιότητα παίκτη και παράγοντα.

Μπορεί ο Μιχάλης Αγγελής να μην τιμωρήθηκε για την ένσταση της Θύελλας, όμως δεν συνέβη το ίδιο για τον αγώνα Κυπέλλου με το Φιλώτι, όπου του επιβλήθηκε 7ήμερος αποκλεισμός και πρόστιμο 30€. Την ήδια τιμωρία αντιμετωπίζει με απόφαση της Π.Ε. και ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Προμπονάς, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με την Λάβα στη Σαντορίνη.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Τήνου τιμωρήθηκε με 150€ πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στον παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου, ενώ υπάρχει και μία λίστα τιμωρημένων παικτών που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

ΘΕΜΑ 2ο: ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

                                                            

ΓΑΛΑΝΗΣ Ε.

ΑΡ.Δ. 1181314

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από τον διαιτητή σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3, άρθρο 10 παρ. 1αΙ και παρ. 2δ του Π.Κ.

ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ Κ.

ΑΡ.Δ. 1240765

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με τον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από τον διαιτητή σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3, άρθρο 10 παρ. 1αΙ και παρ. 2δ του Π.Κ.

ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ Μ.

ΑΡ.Δ. 409068

Α.Ο. ΑΣΤ. ΤΡΑΓΑΙΑΣ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με τον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από τον διαιτητή σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3, άρθρο 10 παρ. 1αΙ και παρ. 2δ του Π.Κ.

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Δ.

ΑΡ.Δ. 408984

Α.Ο. ΑΣΤ. ΤΡΑΓΑΙΑΣ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με τον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από τον διαιτητή σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3, άρθρο 10 παρ. 1αΙ και παρ. 2δ του Π.Κ.

ΣΑΛΑΤΑΪ Λ.

ΑΡ.Δ. 1389824

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με τον ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από τον διαιτητή σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3, άρθρο 10 παρ. 1αΙ και παρ. 2δ του Π.Κ.

ΡΡΑΛΑΪ Κ.

ΑΡ.Δ. 1415020

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

Ο ποδοσφαιριστής δεν τιμωρείται διότι ο διαιτητής δεν αναφέρει για πιο λόγο έδειξε τις κίτρινες κάρτες, σε πιο λεπτό έδειξε την πρώτη και σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. α1 που αναφέρει ότι «εφ’ όσων δεν έχει αναγραφεί στο Φ.Α. αυτή η παρατήρηση ο ποδοσφαιριστής μένει ατιμώρητος»

ΝΑΖΟΣ Ν.

ΑΡ.Δ. 1320715

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

Ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 10,00 € γιατί στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων με τον ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΡΟΥ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για επικίνδυνο παίξιμο κατά αντιπάλου άρθρο 10 παρ. 1αΙ και παρ. 2δ του Π.Κ.

ΘΕΜΑ 3ο:   ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Εκπρόσωπος Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 30,00 € για ότι αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α. του αγώνα Κυπέλλου ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ – ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (άρθρο 11 παρ. 5 του Π.Κ.) Η ποινή αρχίζει στις 13-11-14.

ΠΡΟΠΟΝΑΣ Γ.

Προπονητής Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 30,00 € για ότι αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α. του αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Α.Ο. ΛΑΒΑ – ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (άρθρο 11 παρ. 5 του Π.Κ.) Η ποινή αρχίζει στις 13-11-14.

ΘΕΜΑ 4ο: ΠΟΙΝΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Χρηματική ποινή 150,00 € διότι στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΣΟ ΣΥΡΟΥ εισήλθαν φίλαθλοι της ομάδας του ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ και κινήθηκαν αποκλειστικά εναντίον των διαιτητών χωρίς όμως να βιαιοπραγήσουν εναντίον τους. (άρθρο 15 παρ. 4α και παρ. 8α)

Το χρηματικό πρόστιμο πρέπει να καταβληθεί εντός 30 ημερών από τις 13-11-14 σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 4 στ.

Σε περίπτωση που «αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα κάθε αγώνα της ομάδας που οφείλει δεν ορίζεται και κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου ομάδας» (άρθρο 33 παρ. 4ε

ΘΕΜΑ 5ο: ΕΝΣΤΑΣΗ Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ

Ο Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ Καμαρίου υπέβαλε ένσταση ότι ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ με αρ. δελτίου 40906 είναι και αντιπρόεδρος του Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, ότι σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Π.Ο. παράρτημα Α παρ. 3, απαγορεύει την ταυτόχρονη συμμετοχή αθλητή και ως μέλος σε αθλητικό σωματείο και σύμφωνα με το Πειθαρχικό Κώδικα της Ε.Π.Ο. άρθρο 14 παρ. 2 οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να προστατεύουν το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος.

       Η ένσταση ήταν εμπρόθεσμη και υποστηρίχθηκε από το σχετικό παράβολο, άρθρο 23 παρ. 5 α.γ. του Κ.Α.Π.

1) Σε πρώτη ανάγνωση δεν έχει αναγραφεί ο σωστός αρ. δελτίου του ποδοσφαιριστή ΑΓΓΕΛΗ Μ. που είναι 4090602

2)   Αναφερόμενοι στο παράρτημα Α παρ. 3 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι αντικανονική η συμμετοχή σαν ποδοσφαιριστή σε αγώνα, Στην παρ. 8 του παραρτήματος, το μόνο που αναφέρει είναι «η έκπτωση των κωλυομένων προσώπων πραγματοποιείται με απόφαση του αρμόδιου οργάνου της διοργανώτριας …..»

3)   Στον Π.Κ. άρθρο 19 «ειδικές περιπτώσεις απαγόρευσης συμμετοχής σε αγώνες» δεν αναφέρει σε κανένα άρθρο για αντικανονική συμμετοχή της παραπάνω περίπτωσης.

4)   Σε ό,τι αφορά την αναφορά στο άρθρο 14 παρ. 2 του Π.Κ. για να προστατευθεί το κύρος και η αξιοπιστία του αθλήματος, η διοργανώτρια αρχή (Ε.Π.Σ.Κ.) είναι υποχρεωμένη σύμφωνα και με το καταστατικό της Ε.Π.Ο. παράρτημα Α παρ. 8, να μεριμνήσει ώστε ο ανωτέρω κ. ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Αντιπρόεδρος του Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ εκπέσει του αξιώματος του και να μπορεί να εγγραφεί ως μέλος κάποιου σωματείου μετά τις προϋποθέσεις της παρ. 3 του ανωτέρω παραρτήματος.

         Κατόπιν όλων αυτών, η Επιτροπή αποφασίζει την απόρριψη της ως άνω ένστασης, την κατακύρωση του αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ – ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ με τέρματα 4-3 υπέρ του γηπεδούχου σωματείου και την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Ταμείου της Ε.Π.Σ.Κ.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares