Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 14:43

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δίνει αύριο Πέμπτη στις 17:00 στο «Δ. Βικέλας» τον παρθενικό της αγώνα για την φετινή σαιζόν και το πρωτάθλημα Κυκλάδων με αντίπαλο την ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα με την απογευματινή προπόνηση και ο κόουτς Αραβοσιτάς Γεώργιος θα ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα του αγώνα. Σ' αυτήν αναμένεται να συμπεριληφθούν και ορισμένα από τα νέα παιδιά της ομάδας, που προέρχονται από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ. Συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό τους με την εμπειρία των παλαιότερων και πιο έμπειρων στην ομάδα παιχτών και την ζωντάνια των νεοφερμένων στον σύλλογο αθλητών, ο κ. Αραβοσιτάς θέλει να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που στόχο θα έχει την διαρκή αγωνιστικότητα και πειθαρχία καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Σε δηλώσεις του για τον επικείμενο αγώνα τόνισε: Είναι το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, που ευελπιστούμε να έχει καλό τέλος. Η ομάδα είναι ακόμη στην τελική φάση της προετοιμασίας της, καθώς κάποια παιδιά έχασαν μέρος των προπονήσεων για προσωπικούς τους δικαιολογημένους λόγους. Προσπαθούμε να «δέσουμε» αγωνιστικά τα νέα πρόσωπα στην φιλοσοφία της ομάδας και αυτό ίσως πάρει ακόμη χρόνο. Οπότε στόχοι για το ξεκίνημα είναι η προσπάθεια, η αγωνιστικότητα και η πειθαρχία. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο μας, γιατί και τα παιδιά παίρνουν δύναμη από αυτή την υποστήριξη. Ευτυχώς φέτος και οι ίδιοι βλέπουν πως δεν είναι μόνοι και αστήριχτοι. Τέλος, θέλω να ευχηθώ μια καλή αγωνιστική χρονιά για όλες τις ομάδες και πάνω απ' όλα να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares