Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 14:26

Επιτυχία στο τουρνουά του Άρη Σύρου

Με απόλυτη επιτυχία  ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο  18 και 19 Οκτωβρίου, το τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ με τη συμμετοχή 3 ομάδων του ιστορικού Περιστερίου Αθηνών, Περιστεριώνας Τήνου και Άρης Σύρου.

Στους 4 συνολικά αγώνες που διεξήχθηκαν πήραν μέρος πάνω από 60 αθλητές γεννημένοι  το 2003. Όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής αγωνίστηκαν με κύριο σκοπό να χαρούν το μπάσκετ, ανέδειξαν δε το πλούσιο ταλέντο τους αγωνιζόμενοι μέσα σε μία ζεστή, φιλική, ατμόσφαιρα με αλληλοσεβασμό τον οποί είχαν επιμεληθεί οι προπονητές τω συλλόγων.

Στη τελετή λήξης τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί και στην συνέχεια ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Για άλλη μία φορά λοιπόν ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ κατάφερε να δώσει το στίγμα του διοργανώνοντας ένα σημαντικό τουρνουά που πρόβαλε το άθλημα συνδυάζοντας το μεράκι για το μπάσκετ με την διασκέδαση.

Οι υπεύθυνοι προπονητές του Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Σωτήρης Μαρούδης και ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ Βιδάλης Αντώνης ευχαρίστησαν ιδιαίτερα  το Δ.Σ της ομάδας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ για την άψογη υποδοχή, φιλοξενία καθώς και για την επιτυχημένη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων καθώς και όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή στο τουρνουά.

Επίσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ο γνωστός προπονητής του Εθνικού Πειραιώς και παλιότερα του Περιστερίου Τζίμης Κουστένης  συνεχάρη

τον ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του σωματείου Βαρθαλίτη Αντώνη αλλά και τον προπονητή του τμήματος Λαζαρίνο Λευτέρη για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το τουρνουά.

Για την ιστορία και μόνο τα μωρά του κόουτς Λαζαρίνου δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια νίκη σε αυτό το τουρνουά αλλά έδειξαν τα ''δόντια'' τους, με τη μαχητικότητα που έβγαλαν στο γήπεδο   ουσιαστικά έδειξαν ότι στην ομάδα πλέον όλα λειτουργούν υπό της σωστές συνθήκες και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν!!

Μεγάλο συν για την ομάδα του Σωτήρη Μαρούδη είναι η συμμετοχή της ομάδας του σε πολλά τουρνουά που διεξάγονται όλο το χρόνο στην πρωτεύουσα κάτι άγνωστο  για της κυκλαδίτικες ομάδες.

Τα αποτελέσματα:

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ Α'-Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23 - 41

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ Β' -Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11-40

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ- ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ 37-33

Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ 62-31

Πεισσότερες φώτος εδώ...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τζάμπολ στη Μύκονο Τα «λάθη» του έδωσαν τη νίκη [pics] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares