Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 15:54

Στην πειθαρχική το θέμα των αναβολών

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ είναι αυτή που θα αποφασίσει τι θα γίνει τελικά με τα δύο παιχνίδια του 2ου ομίλου που «αναβλήθηκαν» λόγω βλάβης στην κύρια μηχανή του Aqua Jewel.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τους αγώνες Πανσιφναϊκός – Αίαντας Σύρου και ΑΟ Σερίφου – ΑΟ Πάρου, οι οποίοι δεν διεξήχθησαν την Κυριακή όπως αρχικά είχαν οριστεί, καθώς το πλοίο (Aqua Jewel ) που θα μετέφερε τις δύο ομάδες στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων υπέστη βλάβη.

Διαμαρτυρίες

Οι δύο γηπεδούχες ομάδες (Πανσιφναϊκος και ΑΟ Σερίφου) προχώρησαν σε έγγραφες διαμαρτυρίες προς την ΕΠΣ, όπου ζήτησαν τον λόγω που δεν διεξήχθησαν οι αγώνες εφόσον υπήρχε τρόπος μεταφοράς των αποστολών, μέσω του λιμανιού του Πειραιά. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ΑΟ Σερίφου σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε στο S.C. δεν έλαβε ποτέ κάποια επίσημη ειδοποίηση από την διοργανώτρια αρχή που είναι η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Ένωση

Από την πλευρά της η Ένωση τονίζει ότι η αναβολές αναρτήθηκαν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ αναφέρει ότι, δεν ήταν δυνατόν λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων να αναγκάσει τις ομάδες για μετακίνηση μέσω Πειραιά, πράγμα που για να γίνει θα πρέπει να είναι προγραμματισμένο, καθώς προκύπτουν διάφορα θέματα όπως οι εκπτώσεις στα εισιτήρια και πολλά άλλα προβλήματα που μπορεί προκαλέσει μία τέτοια απόφαση.

Μάλιστα η διοργανώτρια προτείνει να υπάρχει συνεννόηση και αμοιβαία κατανόηση των προβλημάτων, καθώς είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι ενδοεπικοινωνίες στις Κυκλάδες είναι μία ιστορία που πονάει!

Τι μέλλει γενέσθαι

Το θέμα των δύο αναβολών ήδη έχει δρομολογηθεί προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία είναι και αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά με τις τύχες των δύο παιχνιδιών. Πάντως το πιθανότερο σενάριο λέει τον επανορισμό των αγώνων. πράγμα που δεν αποκλείεται να γίνει για το Σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου.

Τώρα όσον αφορά την αντίδραση των δύο σωματείων και αν αυτά ψάξουν δικαίωση, μέσω ανωτέρων οργάνων, αυτή υπόκειται καθαρά σε αποφάσεις των Δ.Σ. του Πανσιφναϊκού και του ΑΟ Σερίφου.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares