Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 23:30

Αρχίζει το ματς… αύριο η 1η αγωνιστική

Αύριο και μετά από δύο συνεχόμενες αναβολές θα έχουμε επιτέλους την σέντρα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Ανδρών στις Κυκλάδες.

Προμηνύετε να γίνει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, μιας και φέτος η ΕΠΣ αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να αγωνιστούν για περισσότερα παιχνίδια, ενώ για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα υπάρξουν περισσότερη συνδιοικητές, καθώς ως γνωστών φέτος θα λάβουν μέρος στα μπαράζ 8 ομάδες.

Μάχη θα υπάρξει και στην υπόθεση παραμονή, αφού με την απόφαση της διοργανώτριας του χρόνου θα υπάρξουν η 1η και η 2η κατηγορία Κυκλάδων.

Πάμε αύριο στα αυριανά παιχνίδια, εκεί όπου το χέρι του Γεν. Γραμματέα του ΑΟ Σύρου τράβηξε από την κληρωτίδα το παιχνίδι που ξεχωρίζει όλων, αφού μιλάμε για το ντέρμπι της Νάξου μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Από εκεί και πέρα στον 1ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι στην Τήνο μεταξύ του ΠΑΣ Τήνου και του ΑΟ Μυκόνου, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρων ως το πώς θα παρουσιαστούν, με τον ΠΑΣ να είναι ένα νεοσύστατο σωματείο, ενώ ο ΑΟΜ προερχόμενος από την Γ΄Εθνική θα δείξει της προθέσεις που θα έχει στο τοπικό.

Στον 2ο όμιλο ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Νηρέα με τον Παμμηλιακό, καθώς από την μία ο Νηρέας με τον Μιχάλη Παπαδάκη στον πάγκο του έρχεται από την μεγάλη πρόκριση επί του ΑΟ Πάρου για το Κύπελλο Κυκλάδων, ενώ ο Παμμηλιακός με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι θα είναι για ακόμη μία χρονιά το φαβορί του ομίλου.

Όλοι έτοιμοι λοιπόν για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος που διαθέτει πολλά και μεγάλης σημασίας παιχνίδια.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares