Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 13:30

Το πάρε-δώσε του Νηρέα στις μεταγραφές

Λίγες μόνο μέρες πριν την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Νηρέα, που την Κυριακή στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πάρου σε αγώνα κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία εικόνα για το πως έχει διαμορφωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Μέχρι τώρα οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, καθώς και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μ. Παπαδάκη στην θέση του Γ, Μοστράτου, ο οποίος πλέον είναι υπεύθυνος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθούμε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές.

Σε σύγκριση με πέρυσι θα λείψουν πρώτα-πρώτα ο και ποδοσφαιριστής Γ. Μοστράτος, που όσο και αν τα χρόνια περνούν ήταν μία σταθερή αξία μέσα στο γήπεδο.

Θα λείψουν ακόμα ο νεαρός Ζυμπέρι, που θα έχει την ευκαιρία του να αλλάξει επίπεδο στην ομάδα νέων του Λεβαδειακού, ο τερματοφύλακας Κ. Καρποδίνης που λόγω σπουδών μετακόμισε στον Αίαντα Σύρου και ο επιθετικός Σ. Σουλίδης, που πάντως πέρυσι δεν βοήθησε όσο μπορούσε γιατί ένας τραυματισμός του στέρησε πολλές συμμετοχές.

Πάμε να δούμε ποιοι ήλθαν.

Κατ' αρχήν τρεις νεαροί από τα Μάρμαρα και τον Αστέρα ο Γ. Ρούσσος, ο Ν. Τσιγώνιας και ο Η. Ζουμής.

Ακόμη δύο δικά του παιδιά, ο Κρίστο Νίνο μετά από την περιπλάνηση του σε ομάδες του Πειραιά, ικανός επιθετικός που αναμένεται να βοηθήσει και ο Α. Μερεμέτης που έπαιζε στον ΑΟ Βουλιαγμένης.

Αποκτήθηκαν επίσης ο Δ. Κασκούτης, πρώτος σκόρερ στην Α’ Ηλείας με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λαμπετίου, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Γ. Τσιόπουλος από τον Χαραυγιακό και ο αμυντικός Α. Σκεπαρνιάς με θητεία στην ομάδα του Χαϊδαρίου.

Υπάρχουν και  2-3 περιπτώσεις που έχουν τις προδιαγραφές να βοηθήσουν ουσιαστικά και ήδη προπονούνται με την ομάδα, συζητώντας με την διοίκηση για να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ένταξης τους στην ομάδα.

Απομένει να ενταχθούν αγωνιστικά στο πλάνο του Μ. Παπαδάκη οι νεοαποκτηθέντες, για να δούμε συνολικά την εικόνα του Νηρέα στο πρωτάθλημα, την δυναμική της ομάδας της Νάουσας, καθώς και τι στόχους θα διεκδικήσει την νέα περίοδο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares