Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 08:19

Φιλική νίκη του Παμμηλιακού

Ποιοτικός, γρήγορος και σοβαρός για φιλικό ο νέος Πάμμηλιακός 6-0 τον Πανσιφναϊκό.

MHLOS NEW-2013Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν Παμμηλιακός και Πανσιφναϊκός στο πρώτο φιλικό της χρονιάς που έγινε στη Μήλο. Οι δύο ομάδες με κοινό αντίπαλο τον καύσωνα έδειξαν καλά στοιχεία και το τελικό 6-0 υπέρ του Παμμηλιακού αντικατοπτρίζει μεν την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, όχι όμως και την επ’ακριβώς εικόνα τους στο παιχνίδι. Άλλωστε το σκορ διαμορφώθηκε ουσιαστικά όταν οι ομάδες προχώρησαν σε σωρεία αλλαγών λόγω του φιλικού χαρακτήρα με τον Πανσιφναϊκό να υπολείπεται σε ποιοτικό βάθος και ίσως φυσική κατάσταση, κάτι που η ομάδα της Μήλου δουλεύει παραδοσιακά εντατικά.

Ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, ελέω κυρίως της αφόρητης ζέστης, περίμενε πώς και πώς να δει την φουρνιά νέων παικτών και τα χαρακτηριστικά του  νέου Παμμηλιακού, ώστε να φανεί μια εικόνα για την δυναμικότητα της ομάδας όσον αφορά τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο δείγμα μόνο αισιόδοξο μπορεί να χαρακτηριστεί, σε ένα πρώτο φιλικό με τόσα νέα πρόσωπα. Αρκετοί συνδυασμοί, που έλειψαν την περυσινή χρονιά των προβλημάτων μετακίνησης (φέτος όλοι οι παίχτες προπονούνται και διαμένουν μίνιμα στη Μήλο), υψηλότερη τεχνική, ελλείψεις τραυματισμών, μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι και ποδόσφαιρο κυριαρχίας και όχι αναμονής του αντιπάλου. Και όλα αυτά με τον Παμμηλιακό να παρουσιάζεται στο γήπεδο χωρίς τον βασικό κορμό των επιτυχιών και του αστείρευτου ταλέντου των προηγούμενων χρόνων, με παίχτες όπως Τσιριγωτάκης (;), Παπαδημητρίου, Μπαργιάμη που αποχώρησαν και Σίδερη (προφυλάχθηκε λόγω τραυματισμού).

 

pammiliakos-9-2014

Ο Πανσιφναϊκός παρουσιάστηκε αρκετά συμπαγής, ενθουσιώδης και με πλάνο...νίκης στο παιχνίδι του. Η τελευταία φράση όσο κι αν ακούγεται σχεδόν ειρωνική για μια ομάδα που έχει ηττηθεί με το βαρύ, ακόμα και σε φιλικό, 6-0, αντιπροσωπεύει την νοοτροπία που έδειξε σε αυτό το ματς η Σιφνέικη ομάδα, κάτι εντελώς διαφορετικό από τις πρώτες δύο χρονιές της παρουσίας της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Οι Σιφνιοί είχαν διάθεση να κοιτάξουν στα μάτια την ποιότητα των νέων παιχτών του Παμμηλιακού και να εκμεταλευτούν την πιθανή έλλειψη χημείας της.

 

Με την αμυντική γραμμή του στημένη ψηλά και παίζοντας τεχνητό οφσάιντ για 90 λεπτά, ο Πανσιφναϊκός μπέρδεψε ως ένα σημείο και όσο άντεχαν τα πνευμόνια του, το παιχνίδι του Παμμηλιακού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τους «κόκκινους» να συλλαμβάνονται σε αντικανονική θέση αρκετές φορές. Ένα παιχνίδι που αν ακολουθήσει στο πρωτάθλημα ο Πανσιφναϊκός θα πρέπει να δουλευτεί καλά για να μην πέσει ο ίδιος στην παγίδα του.

 

Οι «γείτονες» το πέτυχαν αυτό σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκαν ένα τέρμα στο 17ο λεπτό, προσπάθησαν όμως να βρουν απαντήσεις και απείλησαν με την σειρά τους, όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και για το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την εγκυρότητα της απόφασης αυτής. Με την λήξη του ημιχρόνου ο Παμμηλιακός πέτυχε ακόμα ένα τέρμα για το 2-0 της ανάπαυλας, μετά από έξοχο συνδυασμό.

 

 

pansifnaikos-9-2014

Όπως προαναφέραμε οι αλλαγές που ακολούθησαν στο β’ ημίχρονο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ποιοτικότερου ρόστερ του Παμμηλιακού με το σκορ να φτάνει στα επίπεδα του 6-0. Ικανοποιημένος από όσα είδε ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ.Μιχάλης Βαμβακάρης δήλωσε μετά τη λήξη: «Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα. Βάζει τις βάσεις ο Πανσιφναϊκός και φάνηκε η δουλειά στην ομάδα. Καλή επιτυχία τους εύχομαι για την συνέχεια.»

Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν: 17’ και 48’ Καμακάρης Β., 43’ Αχμέτ, 70’ Αμαρίλντο, 79’ Μαυρογιάννης, 81’ Ντερμετζίεφ.

 

 

Η διοίκηση του Πανσιφναϊκού θα ήθελα να ευχαριστήσει την εταιρεία SEAJETS και τον πράκτορά της Κο Ποδότα για την έκπτωση που παρείχαν στην ομάδα για τη μεταφορά της αποστολής στη Μήλο και την εταιρεία AEGEANSPEEDLINES για την δωρεάν μεταφορά της αποστολής από Μήλο για Σίφνο.

 

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Παμμηλιακό και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του Κο Βαμβακάρη για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία τους και υπόσχεται να την ανταποδώσει κατά την επίσκεψη της ομάδας του Παμμηλιακού στη Σίφνο.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares