Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 03:04

Οι συμπληρωματικές προκηρύξεις της ΕΠΣ

Τις συμπληρωματικές προκηρύξεις που ορίζουν τον τρόπο που θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων, καθώς και αυτές που θα υποβιβαστούν στην Β΄ κατηγορία, ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2014-2015

ΑΡΘΡΟ 1 (22): ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος και την κατακύρωση της βαθμολογίας, οι δύο πρώτοι του 1ου και 2ου ομίλου οι τρεις πρώτοι   του 3ου ομίλου με τον νικητή αγώνα μπαράζ μεταξύ των τρίτων του 1ου και 2ου ομίλου, που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο οριζόμενο από την διοργανώτρια (σύνολο ομάδων 8) θα συγκροτήσουν δύο ομίλους (Α΄- Β’) των τεσσάρων ομάδων. Οι ομάδες αυτές θ’ αγωνισθούν για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Α’ Κατηγορίας, περιόδου 2014-2015 σε διπλούς αγώνες με βαθμολογία. Η σειρά των αγώνων θα προκύψει μετά από δημόσια κλήρωση. Στη συγκρότηση των ομίλων θα ληφθεί υπ’ όψη η γεωγραφική κατανομή των ομάδων και η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών.

         Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, ο πρώτος του Α’ ομίλου θ’ αγωνισθεί με τον δεύτερο του Β’ Ομίλου και ο πρώτος του Β’ ομίλου με τον δεύτερο του Α΄ ομίλου. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα αγωνισθούν μεταξύ των και ο νικητής ανακηρύσσεται Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων περιόδου 2014-2015. Όλοι οι αγώνες της παραγράφου αυτής, είναι μονοί (αγώνες μπαράζ) και διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα που ορίζει η διοργανώτρια. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κ.Α.Π. που αναφέρονται σε αγώνες μπαράζ και Κυπέλλου. (Παράταση – πέναλτι)

         Όλες οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015-2016, πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχουν τουλάχιστον σ’ ένα από τα Πρωταθλήματα Υποδομής (Παίδων – Νέων) που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Κ.

         Οι υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος (σύνολο 13) θα συγκροτήσουν τρεις νέους ομίλου, με γεωγραφικά – συγκοινωνιακά κριτήρια και θ’ αγωνισθούν μεταξύ των σε διπλούς αγώνες με βαθμολογία. Η σειρά των αγώνων θα προκύψει μετά από δημόσια κλήρωση.

         Ομάδα που δηλώσει πριν την κλήρωση της Β’ Φάσης, ότι δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στους αγώνες ανόδου στην Α’ Κατηγορία, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την μεθεπόμενη περίοδο στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, χωρίς καμία επιπλέον κύρωση.

         Οι πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα των τριών ομίλων την περίοδο 2015-2016 θα αγωνισθούν στην Α’ Κατηγορία.

         Οι ομάδες που θα καταλάβουν την δεύτερη θέση στους βαθμολογικούς πίνακες θα αγωνισθούν μεταξύ των σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα με βαθμολογία. Ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα των αγώνων της παραγράφου αυτής θα αγωνισθεί και αυτός στην Α’ Κατηγορία Πρωταθλήματος περιόδου 2015-2016. Εάν ο Πρωταθλητής μας ανέρθει στην ανώτερη κατηγορία (Γ’ Εθνική) στην Α’ Κατηγορία θα πάρει μέρος και ο δεύτερος της βαθμολογίας. Οι υπόλοιπες ομάδες την περίοδο 2015-2016 μαζί με όποιες νέες δηλώσουν συμμετοχή, θ’ αγωνισθούν στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

         Εάν μία ομάδα από τις δώδεκα που πέτυχαν την συμμετοχή τους στην Α’ Κατηγορία, μέσα από την παραπάνω περιγραφόμενη διαδικασία, δηλώσει έγκαιρα ότι δεν επιθυμεί να πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα αυτό και δηλώσει συμμετοχή στην Β΄ Κατηγορία ή δεν δηλώσει καθόλου, μπορεί να αντικατασταθεί από την δεύτερη ή τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα των αγώνων που θα έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δεύτερων των τριών ομίλων της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΝΕΩΝ 2014-2015

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

1η ΦΑΣΗ

Τρεις (3) όμιλοι

1Ος ΟΜΙΛΟΣ (συμμετοχές) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΟ ΠΑΓΟΣ, ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (ομάδες 6)

2ος ΟΜΙΛΟΣ (συμμετοχές) ΑΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (6 ομάδες)

3ος ΟΜΙΛΟΣ (συμμετοχές) ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ, ΑΟ ΠΥΡΓΟΣ (ομάδες 3)

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ – 2η ΦΑΣΗ

         Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου 1ης Φάσης, οι πρώτοι των ομίλων 1 και 2 προκρίνονται στην τελική φάση. Ο πρώτος του 3ου ομίλου με τους δεύτερους του 1ου και 2ου ομίλου, αγωνίζονται σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερα γήπεδα με βαθμολογία. Οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας προκρίνονται στην τελική φάση (σύνολο ομάδων 4) Η τελική φάση θα διεξαχθεί σ’ ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2015. Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου εφόσον αυτή συνεχίσει να είναι συνδιοργανώτρια καλύπτοντας το κόστος μετακίνησης – διαμονής των ομάδων.

         Η διασταύρωση των ομάδων στους ημιτελικούς θα γίνει ως εξής:

Οι πρώτοι των ομίλων 1 και 2 δεν αγωνίζονται μεταξύ τους και διασταυρώνονται μετά από κλήρωση με τις άλλες δύο ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση από τον όμιλο των τριών. (δεύτεροι 1ου – 2ου ομίλου – πρώτος 3ου ομίλου) Οι νικητές των αγώνων αυτών αγωνίζονται στον τελικό του Πρωταθλήματος.

         Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση διεξάγεται σε ουδέτερα γήπεδα με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο. Τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΙΔΩΝ 2014-2015

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

1Η ΦΑΣΗ

1ος ΟΜΙΛΟΣ (συμμετοχές) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ, ΣΠ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΥΡΟΥ, ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002 (ομάδες 6)

2ος ΟΜΙΛΟΣ (συμμετοχές) ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ, ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (ομάδες 6)

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

2Η ΦΑΣΗ

         Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου, (1η ΦΑΣΗ) οι δύο πρώτοι των ομίλων 1και 2 προκρίνονται στην τελική φάση (finalfour). Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα και όχι πέρα της 31ης Μαρτίου 2015. Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση συνέχισης κάλυψης του κόστους μετακίνησης – διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

         Οι ομάδες διασταυρώνονται μεταξύ των στο finalfour ως εξής:

Ο πρώτος του 1ου ομίλου αγωνίζεται με τον δεύτερο του 2ου ομίλου και ο πρώτος του 2ου ομίλου με τον δεύτερο του 1ου ομίλου. Οι νικητές των αγώνων αυτών αγωνίζονται στον τελικό του Πρωταθλήματος.

         Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση διεξάγεται σε ουδέτερα γήπεδα με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο. Τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares