Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 14:42

Κληρώνει σήμερα για την Συριανή του 2ου ομίλου

Μετά την μη δήλωση συμμετοχής από τον Αστέρα Μαρμάρων που άφησε τον 2ο όμιλο με 5 ομάδες, η ΕΠΣ Κυκλάδων, προκειμένου να υπάρχουν τουλάχιστον 6 ομάδες που θα συγκροτούν αυτόν τον όμιλο, αποφάσισε να γίνει κλήρωση μεταξύ των τριών ομάδων της Σύρου ώστε να προκύψει η 6η ομάδα του 2ου ομίλου.

Η απόφαση αυτή της ΕΠΣ έγινε γνωστή στα σωματεία της Σύρου με επίσημο έγγραφο που τους στάλθηκε προ ημερών. Έτσι σήμερα στις 19:30 στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα καθορίσει το ποιος θα βρεθεί αντιμέτωπος τη νέα σεζόν με τις ομάδες των Δυτικών Κυκλάδων.

Έτσι λοιπόν τα τρία σωματεία της Σύρο θα περιμένουν μέχρι το απόγευμα για να μάθουν σε ποιον από τους 3 ομίλους όμιλο θα αγωνίζονται.

Σε κάθε περίπτωση και αν λάβουμε υπ όψιν την δυναμικότητα των ομάδων αυτός που τελικά που θα συμμετάσχει στον 2ο όμιλο φαίνεται να έχει ένα αβαντάζ έναντι αυτών του 1ου , καθώς η δομή και η δυναμικότητα των ομάδων του 1ου ομίλου προϊδεάζει ότι θα δοθούν μάχες όσον αφορά τις ομάδες που θα βγουν στα μπαράζ ή θα παραμείνουν στην Α΄ κατηγορία, αφού βάση προκήρυξης από τη σεζόν 2015-2016 το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 κατηγορίες (Α΄& Β΄ Κυκλάδων).

Πάντως αυτή που έχει ξεκαθαρίσει την θέση της είναι η διοίκηση του Πάγου, η οποία σκοπεύει να ζητήσει την εξαίρεση της από την κλήρωση, καθώς η επιθυμία όλων (παίκτες, προπονητής, διοίκηση) είναι να μείνουν στον 1ο όμιλο. Όσον αφορά των πρωταθλητή Αίαντα και τον Κυπελλούχο ΑΟ Σύρου κλείνουν περισσότερο προς την συμμετοχή τους στον 2ο όμιλο.

  • Η κλήρωση για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Κυκλάδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5/9.
Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares