Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 02:35

Εν αναμονή των Βραζιλιάνων η 1η του ΑΟΣ

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε χθες στην Άνω Σύρο η 1η του ΑΟ Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Κυπελλούχοι προπονήθηκαν χαλαρά υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Μανθόπουλου, ο οποίος περιμένει να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας ώστε να ανεβάσει ρυθμούς.

Νέα πρόσωπα σε αυτή την 1η συνάντηση υπήρξαν και αυτά δεν ήταν άλλα από τον μικρό του Αίαντα Μάνο Λοϊζο και τον τερματοφύλακα Άγγελο Νικητίδη, που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν οι επόμενοι παίκτες που θα αλλάξουν στρατόπεδο.

Brazil

Μέχρι στιγμής ο ΑΟΣ διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ που αποτελείται από πολλούς αξιόλογους Συριανούς και λίγους «ξένους» ποδοσφαιριστές, πλην των θέσεων του επιτελικού μέσου και του φορ, όπου η διοίκηση θέλει να επενδύσει σε «βαριά χαρτιά» για να καλύψει το ποιοτικό κενό που άφησε η αποχώρηση των Περιάλη και Σταματίου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι δύο αυτοί παίκτες ήταν πέρυσι δύο εκ των κυρίων πρωταγωνιστών, καθώς όλοι θυμόμαστε τα τέρματα που του Σταματίου που τον έχρησαν 1ο σκόρερ, αλλά και αυτά του Γιώργου Περιάλη, που πολλές φορές έδωσαν το «φιλί της ζωής» στον ΑΟΣ. Έτσι ο ΑΟΣ δεν αρκείται στην ενδεχόμενη απόκτηση του Κυριάκου Μανουδάκη και αυτή του Μπενίτου Σαγκινέτου, που καλύπτουν τις θέσεις αυτών που αποχώρησαν, καθώς η έλευση δύο Βραζιλιάνων, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα σήμερα, φανερώνει ότι υπάρχουν υψηλότερες προσδοκίες όσον αφορά τις δύο αυτές θέσεις.

Φωτογραφίες: Κώστας Καλούδης

1H 2014-2015 11H 2014-2015 omada

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares