Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 13:20

Με 3 ομίλους το πρωτάθλημα

Όλο και περισσότερο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ισχύσουν από φέτος οι 2 αντί των 3ων ομίλων στο Ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η επιθυμία κάποιων σωματείων για σύμπτυξη των ομίλων προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων, κατά συνέπεια και των αγωνιστικών, φαίνεται ότι δεν είναι δυνατών να πραγματοποιηθεί πρακτικά στην παρούσα φάση, καθώς τα πράγματα με τις ενδοκυκλαδικές ακτοπλοϊκές γραμμές κάθε άλλο παρά ευοίωνα είναι.

Ήδη η φήμες για κλείσιμο της προβληματικής NE LLines που με επιδοτούμενες γραμμές συνδέει τα νησιά των Κυκλάδων έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα, με το τοπίο να παραμένει ιδιαίτερα ομιχλώδης, μη εμπνέοντας καμία εμπιστοσύνη για προγραμματισμούς.

Μετά λοιπόν από εκτίμηση της κατάστασης από την ΕΠΣ Κυκλάδων το πιο πιθανό σενάριο είναι οι όμιλοι να παραμείνουν 3, με έναν όμως καλύτερο από τον περσυνό σχεδιασμό που θα δώσει την ευκαιρία στις ομάδες ώστε να έχουν περισσότερα παιχνίδια.

Συνεπώς εκεί που θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές είναι η σύσταση που θα έχει ο 2ος όμιλος, όπου η παρουσία πέρυσι μόλις 6 ομάδων δημιούργησε έναν όμιλο με ελάχιστα παιχνίδια.

Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο είναι ο 2ος όμιλος να αλλάξει όσον αφορά τις ομάδες που θα τον απαρτίσουν.

Από εκεί και πέρα όλα θα αποφασιστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχών, με τις προκηρύξεις να φτάνουν στα σωματεία περί τις 5 Αυγούστου.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares