Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 23:02

Τρείς προσθήκες με μέλλον στον Πανναξιακό

Την απόκτηση τριών νεαρών παικτριών ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός ΑΟΝ. Την απόκτηση τριών νεαρών παικτριών ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες ο Πανναξιακός πραγματοποίησε κάποιες δοκιμές σε νεαρές αθλήτριες, με τον προπονητή Ζόραν Κόβασιτς να ανάβει τελικά το πράσινο φως για την απόκτηση τριών από αυτές.

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Πασσιά, την Ελεάνα Πολίτη και την Τάνια Κουτσιούπη. Από την διοίκηση της ομάδας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους τρεις νεαρές, ελπιδοφόρες και πολύ ταλαντούχες αθλήτριες.
Η Κωνσταντίνα Πασσιά, πασαδόρος, γεννημένη το 1993 με καταγωγή απο τα Γρεβενά, η οποία αγωνίστηκε την περυσινή αγωνιστική περίοδο στους τελικούς του πρωταθλήματος με την φανέλα της Α.Ε.Κ.
Η Ελεάννα Πολίτη, λίμπερο, 18 ετών, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν. και
η Τάνια Κουτσιούπη, κεντρική, γεννημένη το 1996, ύψους 1.87 με καταγωγή από τη Δράμα η οποία αγωνιζόταν την αγωνιστική περίοδο 2013-14 με την ομάδα της πόλης της, τον Ερμή".

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares