Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 14:42

Αξιολογούνται Πασσιά – Βαμβακούση και άλλες στη Νάξο

Τις τελευταίες ημέρες ο Πανναξιακός ΑΟΝ πραγματοποιεί καθημερινές δοκιμές σε έξι παίκτριες, που φιλοξενεί στη Νάξο και περνάνε καθημερινά από το μικροσκόπιο του Ζόραν Κόβασιτς.

Μετά από μία σειρά προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, ο ίδιος θα αποφασίσει ποιες θα αποκτηθούν από το Πανναξιακό και θα είναι αυτές που θεωρεί ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του. Ανάμεσά τους είναι και η Κωνσταντίνα Πασσιά, η οποία έπαιξε πέρυσι στην ΑΕΚ αλλά όπως τονίζεται δεν «ταιριάζει» με τα νέα πλάνα της ομάδας και είτε θα δοθεί με υποσχετική είτε με μεταγραφή καθώς η «Ένωση» έχει ανάγκη τα χρήματα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος και οι Ρέα Παναγιώτου (Αστέρας Αγίου Δημητρίου), Τόνια Κιουτσιούκη (Ερμής Δράμας), Ελευθερία Πολίτη (ΖΑΟΝ), Ελενα Ριστιβόγιεβιτς (Σερβία) και η Συριανή Άντζελα Βαμβακούση (Πανιώνιος). Όλες οι βολεϊμπολίστες έχουν το χαρακτηριστικό ότι είναι μικρές σε ηλικία και ίσως αποτελέσουν ένα είδος επένδυσης για την ομάδα της Νάξου.

Από εκεί και πέρα οι αθλήτριες παράλληλα με τα σκληρά τεστ του Ζόραν Κόβασιτς, φαίνεται ότι απολαμβάνουν και τις διακοπές τους στη Νάξο, πράγμα που υποδηλώνει και η φωτογραφία, όπου όλες μαζί (πλην της Πασσιά) απολαμβάνουν το δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares