Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 23:01

Ανακοίνωσε 3, ανανέωσε και η Τσεσλάρ

Τις πρώτες μεταγραφές και μία ανανέωση για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε σήμερα ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Η ομάδα της Νάξου, που πέρυσι στην 1η της χρονιά στην Α1 Γυναικών είχε μία σπουδαία πορεία ήρθε σε συμφωνία με τις Άννα Σαλούστρου, Ειρήνη Κελεσίδου και Αφροδίτη Λαδένη. Κάτοικος Νάξου όμως θα συνεχίσει να είναι και η κορυφαία ξένη παίκτρια του περσινού πρωταθλήματος Κριστίνα Τσεσλάρ, η οποία τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Νάξου.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την γυναικεία ομάδα βολεΐ του συλλόγου.

Το ρόστερ της ομάδας μας θα ενισχύσουν για τα επόμενα χρόνια η Άννα Σαλούστρου που αγωνίζεται ως κεντρική, γεννημένη το 1985 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου,  η Ειρήνη Κελεσίδου που αγωνίζεται ως λίμπερο, γεννημένη το 1991 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Παναθηναϊκός, και ή Αφροδίτη Λαδένη που αγωνίζεται ως ακραία, γεννημένη το 1993 και η προηγούμενη ομάδα της ήταν η ΑΕΚ. Και οι τρεις αθλήτριες έχουν πολλές διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Α1.

Καλωσορίζουμε τις νέες μας αθλήτριες στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του συμβολαίου της αθλήτριας μας Κριστίνα Τσέσλαρ που αναδείχτηκε ως η καλύτερη ξένη στο πρωτάθλημα της Α1 και την ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια της».

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν.

TSESLIAR

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares