Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 01:42

Ένα βήμα από την φυσική της έδρα η Λάβα

Πολύ κοντά στο να επιτύχει τον 1ο της σημαντικό στόχο είναι η νέα διοίκηση της Λάβας Εμπορείου.

Μετά της εκλογές που είχαν πραγματοποιηθεί πρόσφατα ο Πρόεδρος της ομάδας Μάριος Γαλανός είχε θέσει ως σημαντικό στόχο την ανακατασκευή του γηπέδου του Εμπορείου και την επιστροφή της ομάδας του στην φυσική της έδρα.

Φαίνεται ότι η διοίκηση δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά προχώρησε σε πράξεις, αφού άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και οι τίτλοι του γηπέδου μεταβιβάστηκαν στον Δήμο Θήρας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ανακατασκευή και παράδοση προς χρήση του γηπέδου.

Φυσικά για να επιτευχθούν όλα αυτά κάποιοι άνθρωποι συνέβαλαν σημαντικά, πράγμα που τονίζει και η διοίκηση του Θηραϊκού σωματείου με την ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή της ομάδας μας στο γήπεδο της στο Εμπορείο!! Ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια έπειτα από ενέργειες του Δ.Σ και Υπογράφει το συμβόλαιο παραχώρησης στον δήμο θήρας. Ευχαριστούμε την κ Ειρήνη Γρίβα για την δωρεά του οικοπέδου, τον Δήμο Θήρας για την επίσπευση των διαδικασιών και όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το πρώτο μεγάλο βήμα για την ανακατασκευή και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο δημοτικό πλέον γήπεδο του Εμπορείου’’!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares