Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 23:03

Ήφαιστος τέλος; Μαζική προσχώρηση προς ΑΟΘ

Μετά το f4 Κορασίδων της Νάξου δρομολογήθηκαν αρκετές εξελίξεις στο σωματείο Βόλεϊ του Ηφαίστου Σαντορίνης, καθώς όπως φαίνεται από τις εξελίξεις δύσκολα θα συνεχίσει να υπάρχει τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι ο Ήφαιστος είναι μία ομάδα που δουλεύει κυρίως πάνω στις μικρές ηλικίες, όπου και είχε συμμετοχή στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Όμως κάποια πράγματα έδειχναν να μην πάνε καλά όσον αφορά την ταύτιση απόψεων, πράγμα που απόφερε την από κοινού λύση συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Κελμάερ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με μία πρόσφατη ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας, που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από το ίδιο το σωματείο του Ηφαίστου, ο ΑΟ Θήρας ευχαριστεί την ομάδα και τον πρόεδρο της που συναίνεσαν ώστε οι παίκτριες της ομάδας του να μετακομίσουν μαζικά στον ΑΟΘ.

Όπως γίνεται αντιληπτό μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ήφαιστος δεν θα έχει στην δύναμη του αθλήτριες, εν αντιθέσει με τον ΑΟ Θήρας, ο οποίος κάνει ήδη τα πλάνα του για την κάθοδο αγωνιστικών τμημάτων στα πρωταθλήματα υποδομών των Κυκλάδων. Μάλιστα η διοίκηση του ΑΟ Θήρας φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την προπονήτρια που θα αναλάβει τις ακαδημίες η οποία έχει υπάρξει μεγάλο όνομα στον χώρο του βόλεϊ.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ Α.Σ. καθώς μετά από αίτημα των αθλητριών του για να προσχωρήσουν στον σύλλογο του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ο κ. Ξαγοράρης Ιωακήμ αποδέχτηκε το αίτημα αυτό παραχωρώντας τα δελτία των αθλητριών στον σύλλογο μας, ενέργεια την οποία είχε επαναλάβει ξανά στο παρελθόν. Αποδεικνύει έτσι έμπρακτα ότι είναι πάντα κοντά στην νεολαία και τον αθλητισμό της Σαντορίνης βοηθώντας με όποιο τρόπο χρειαστεί.

ΤΟ Δ.Σ.

Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares