Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 21:18

Άγνωστη η μορφή του πρωταθλήματος (το ερωτηματολόγιο)

Λίγες ημέρες πριν η ΕΠΣ Κυκλάδων απέστειλε στα σωματεία ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο ζητά την γνώμη των σωματείων σχετικά με το πώς θα πρέπει να διοργανωθούν τα πρωταθλήματα της σεζόν που έρχεται και της 2015-2016.

Ουσιαστικά η Ένωση ζητά την γνώμη των σωματείων για τα ηλικιακά κριτήρια, καθώς όπως και τις ηλικιακές κατηγορίες των πρωταθλημάτων υποδομής.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Ανδρών η ΕΠΣ Κυκλάδων ζήτησε την τοποθέτηση των σωματείων σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016 με το ερώτημα να αφορά αν οι ομάδες επιθυμούν πρωτάθλημα χωρισμένο σε 1η και 2η κατηγορία ή να μείνει ως έχει (1 κατηγορία).

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα η ένωση δεν ζήτησε την γνώμη των σωματείων, καθώς ο τρόπος διεξαγωγής δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στην θέληση των ομάδων, αλλά σε πολλούς παράγοντες με τον κυριότερο από αυτούς αν είναι η ακτοπλοϊκή διασύνδεση μεταξύ των νησιών.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΠΣ αφού λάβει σοβαρά υπόψη της τα όσα συζητήθηκαν στην Γεν. Συνέλευση και τις απαντήσεις των ομάδων και αφού εξετάσει το ακτοπλοϊκό, στη συνέχεια θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής τόσο του φετινού, όσο και του επόμενου πρωταθλήματος.

Οι προκηρύξεις αναμένεται να συνταχθούν και να αποσταλούν στα σωματεία μέχρι τα τέλει Ιουλίου.

Το ερωτηματολόγιο της ΕΠΣ Κυκλάδων προς τα σωματεία

EROTIMATOLOGIO

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares