Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 15:33

Στην Λαμία και την football league ο Κωστόπουλος

 

KOSTOPOYLOS LAMIA1

Στην football league και συγκεκριμένα στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Κωστόπουλος.

 

Ο υψηλόσωμος (1,92) αμυντικός, που ποδοσφαιρικά έχει γαλουχηθεί στον Πανναξιακό, αποτέλεσε την 1η επιλογή του τεχνικού της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο πλέον έμπειρος προπονητής στην football league, όπου μετρά 5 ανόδους με διαφορετικές ομάδες στην super league. Η Λαμία μετά από 35 ολόκληρα χρόνια ανέβηκε φέτος στην football league, όπου θα πορευτεί με μεγάλη αισιοδοξία, καθώς μετά την συνεργασία με τον Μπάμπη Τεννέ, ολοκλήρωσε 14 μεταγραφές.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κωστόπουλο που στο παρελθόν έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, η Λαμία θα είναι  ακόμη ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα του. Τη διετία 2005-07 πήρε μεταγραφή από τον Πανναξιακό της Δ΄Εθνικής στην Προοδευτική που τότε αγωνιζώταν στην Β΄Εθνική, ακολούθησε διετής (2007-09) παρουσία του στο Χαϊδάρι. Την αγωνιστική περίοδο 2009-10 φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης και της Κορίνθου. Από το 2010 έως το 2013 ανήκε στο ρόστερ του Φωκικού όπου αγωνίστηκε 135 παιχνίδια και ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Παναχαϊκής του Αλέξη Κούγια στην football league.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τις διακοπές του στη Νάξο και ετοιμάζεται να ακολουθήσει την ομάδα του στο Καρπενήσι, όπου στις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει το 1ο στάδιο της προετοιμασίας της.

KOSTOPOULOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares