Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 17:24

Με ελευθερίου το "Τουρνουά Beach Volley" του ΑΜΣ Φιλωτίου

 

Ακόμα ένα επιτυχημένο Τουρνουά BeachVolleyθα επιδιώξει να διοργανώσει φέτος ο ΑΜΣ Φιλωτίου. Ο σύλλογος της Νάξου για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το "Τουρνουά BeachVolley", με τον πήχη να έχει μπει ψηλότερα για φέτος, καθώς χρόνο με τον χρόνο προστίθενται νέα ενδιαφέροντα στοιχεία στους αγώνες.

Οι εκπλήξεις θα δώσουν και θα πάρουν στις 2-3 Αυγούστου στη Μικρή Βίγλα της Νάξου, όπου ο GuestStarΛευτέρης Ελευθερίου αναμένεται να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην διοργάνωση. Ο Σύλλογος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

 

Τουρνουά BeachVolleyστη Μικρή Βίγλα της Νάξου

 

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει το "Τουρνουά Beach Volley" που γίνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Μηλώσια".

Για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του συλλόγου μας ως συνδιοργανωτής βρίσκεται το "Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μικρής Βίγλας Νάξου" .

Μαζί θα διοργανώσουμε ένα διήμερο γεμάτο μαγικές στιγμές που χαρίζει το Beach Volley. Οι επιτυχημένες μέχρι τώρα διοργανώσεις μας υπόσχονται σε όλους ακόμη μία άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση που ειδικά φέτος θα περιέχει πολλά Happeninigs και εκπλήξεις. Ο μεγάλος Guest Star του φετινού Τουρνουά θα είναι ο γνωστός σε όλους μας Λευτέρης Ελευθερίου, που με το ταλέντο του και τις παρεμβάσεις του θα βάλει το αλατοπίπερο στην εκδήλωση.2

Επίσης ως διοργανωτές έχουμε φροντίσει να υπάρχουν πολλά ακόμα happenings, όπως: το μουσικό χαλί που θα ντύσει το τουρνουά από τον DJΗλία Ορφανό, ο σχολιασμός των αγώνων από τον πανελληνίως γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Ρουσσάκη, επίδειξη μόδας με μαγιό από το κατάστημα Velvet touch της Ευτυχίας Γρατσία, χορευτικά με Μαζορέτες και φυσικά δωρεάν γλυκές και δροσιστικές γεύσεις για όλο τον κόσμο από το Events& Catering Κορρές.

Στο περιθώριο της κανονικής ροής των αγώνων θα υπάρξει ένας αγώνας έκπληξη που θα γίνει εκτός συναγωνισμού και τον οποίον δεν θα πρέπει να χάσει κανείς. Επίσης θα γίνει ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός Σερβις που γίνεται από το κοινό και στους νικητές μοιράζονται δώρα.

Φέτος το Τουρνουά θα διεξαχθεί στην Παραλία της Μικρής Βίγλας της Νάξου (έναντι Ταβέρνας Λιόφαγου), μεταξύ 2-3 Αυγούστου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Ανδρών και Γυναικών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Για δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης Κατερίνα Μουστάκη στο τηλέφωνο: 6944849721. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου.

Οι νικητές του Τουρνουά, εκτός των επάθλων, κερδίζουν και πλούσια δώρα, όπως τριήμερες διανυκτερεύσεις στο "Vavoulas Village", μαγιό και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Ραντεβού λοιπόν στις 2-3 Αυγούστου στην Μικρή Βίγλα της Νάξου!

Εκ του Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου

afisa beach1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares