Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 16:02

Οι προτάσεις του Πανθηραϊκού

Τις προτάσεις του για τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος απέστειλε σήμερα στην ΕΠΣ Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός.

Η ομάδα της Σαντορίνης διαβάζοντας τις προτάσεις που δημοσιεύτηκαν χθες στο sait μας υιοθέτησε τις προτάσεις με τις οποίες συμφωνεί, ενώ πρόσθεσε και κάποιες προτάσεις που θα συμβάλουν προς τον εκσυγχρονισμό του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1.Οριο ηλικιας για τους "μικρους" (1995 και πανω) βαση της δεσμευσης της προηγουμενης προκηρυξης και αποφαση οριου ηλικιας για τους μεγαλους που θα τεθει σε ισχυ την επομενη αγωνιστικη σεζον 2015-2016.

2. Διεξαγωγη των αγωνων σε συγκεκριμενες διαστασεις γηπεδων εφοσον το επιτρεπουν οι συνθηκες και οχι σε γηπεδα 9χ9. (π.χ. ναξος)

3. Δημιουργια 2 ομιλων για ενα πρωταθλημα περισσοτερων αγωνων και σε βαθος χρονου 2 κατηγοριων (α κατηγορια και β κατηγορια)

4. Πιστοποιημενοι προπονητες με διπλωμα uefa σε καθε ομαδα

5. Θεσμος super cup μεταξυ του πρωταθλητη και κυπελλουχου κυκλαδων με σκοπο το εορταστικο κλεισιμο της σεζον οπουν θα γινουν βραβευσεις (πρωτος σκορερ,κυπελο ηθους κτλ)

6. Σεμιναρια προπονησης ακαδημιων υπο την αιγιδα της ε.π.ς.κυκλαδων 7. Υποχρεωτικη δημιουργια ακαδημιας και συμμετοχη τουλαχιστων ενος τμηματος στο πρωταθλημα

8. Αιτημα της ε.π.ς.κυκλαδων προς τις ακτοπλοϊκες εταιριες για μεγαλυτερη εκπτωση στις μετακινησεις των ομαδων

9. Ενημερωση για τα κριτηρια επιλογης των μικτων ομαδων μας

10. Αμεση αποβολη ομαδων οταν για δευτερο παιχνιδι μεσα στην ιδια σεζον αδυνατει να παραστει στον αγωνιστικο χωρο ο πανθηραϊκος α.ο. εχει κανει το προγραματισμο της σεζον 2014-1015 και εχει σχεδιασει την ομαδα του συμφωνα με την προκηρηξη της ε.π.ς.κυκλαδων και θεωρουμε αδικη οποιαδηποτε αλλαγη στο τρεχον ετος.

Για οποιαδηποτε βοηθεια η διευκρινηση ειμαστε στην διαθεση σας.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares