Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 11:20

Αντώνη θα είμαστε πάντα κοντά σου

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Κυκλάδων συγχαίρει τον Αντώνη Φουάση για την μεταγραφή του στη U17 του Ολυμπιακού και του υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Η ανακοίνωση

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων συγχαίρει ολόθερμα τον Ποδοσφαιριστή μας ΑΝΤΩΝΗ ΦΟΥΑΣΗ, για την μεγάλη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιά . Και μόνο η επιλογή του, από ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, το Σωματείο του και όλο το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο .

Εμείς που τον γνωρίζουμε από πολύ μικρό, είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει η μεγάλη πρόταση και θα τον καμαρώνουμε με υπερηφάνεια .

Η κατάληξη αυτή είναι αποτέλεσμα του ταλέντου του Αντώνη, της δουλειάς και των γνώσεων που έλαβε από την Ομάδα του, τον Αίαντα Σύρου και τις εμπειρίες που απέκτησε, μέσα από τους αγώνες του με τις Μικτές της ΕΠΣΚ και τις Περιφερειακές Ομάδες, που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, στους ποδοσφαιρικούς κύκλους .

Το ήθος, το ταλέντο, ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, η αγωνιστικότητα και οι επιδόσεις στις σπουδές του, αποτελούν εχέγκιο για την μελλοντική του πορεία .

Αντώνη σου ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και θα είμαστε πάντοτε κοντά σου, για ότι μας χρειαστείς .

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

fouasis-veizi

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares