Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 11:01

Νίκη σήμερα για να ελπίζει το Πειρατικό

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στον τελικό της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014 θέλει να μείνει ο Φοίνικας και για να το πετύχει αυτό, θέλει πάση θυσία νίκη στον σημερινό (19:30, Novasports) τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι αξιοποίησαν την έδρα τους στα δύο πρώτα παιχνίδια και πλέον ψάχνουν άλλη μία νίκη. Αντιθέτως, η ομάδα μας θέλει νίκη σήμερα ώστε να οδηγήσει τη σειρά σε 4ο παιχνίδι, μεθαύριο Τετάρτη και πάλι στη Σύρο, όπου αν πάρει νέα νίκη όλα θα κριθούν στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο Ρέντη την επόμενη Τετάρτη 23 Απριλίου.

Λάππας: «Πρέπει να… ματώσουμε στο γήπεδο»

Το γεγονός ότι ο Φοίνικας βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο δείχνουν να έχουν αντιληφθεί οι παίκτες της ομάδας, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του αρχηγού Ηλία Λάππα: «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Αύριο πρέπει να… ματώσουμε στο γήπεδο, να πάρουμε τη νίκη και να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, αφού προηγείται με 2-0 στις νίκες, όμως εμείς δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να ισοφαρίσουμε, ώστε μετά να τα παίξουμε όλα για όλα στο πέμπτο ματς στο Ρέντη».

Προϊστορία

Με τα δυο παιχνίδια της περασμένης εβδομάδας οι συνολικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε όλους τους θεσμούς έγιναν 17, με τον Ολυμπιακό να έχει 14 νίκες έναντι 3 του Φοίνικα. Στα φετινά ραντεβού των ομάδων το σκορ έγινε 4-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares