Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 22:20

Ευχαριστήριο και συν. τύπου από τον ΑΟ Θήρας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Καντζέλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για την εκδήλωση απονομής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 Γυναικών που ετοίμασε για εμάς και είχαμε την τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι του.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό και το προσωπικό του για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχουν μέχρι σήμερα.

Ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Χρυσοχόου, για την τιμή που μας έκανε να βρίσκεται κοντά μας σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης που βρέθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο όχι μόνο χθες αλλά και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις διοικήσεις των ομάδων που μας εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την άνοδο της ομάδας μας στην Α1.

Τους ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία, καλά παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς και όμορφο βόλεϊ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες της Ζ’ Περιφέρειας της ΕΟΠΕ που αγωνίζονται για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Συνολάκης

  • Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας σας προσκαλεί στην συνέντευξη τύπου της ομάδας που θα δωθεί την Μ. Τρίτη 15/4/14 και ώρα 18.00 στον συνεδριακό χώρο του ΔΑΠΠΟΣ.
Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares