Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 02:07

Περίπατος των Ναουσαίων στην Παροικιά…!!!

To... σχόλιο του ΜπασΚετικού για τον αγώνα Νάουσα-Λιμενικό 77-20

Συντριβή λόγω πληγωμένου εγωισμού….

Ποιος θα το περίμενε… και φυσικά δε μιλάω για το αποτέλεσμα… αλλά για το γεγονός ότι η ομάδα της Νάουσας ήταν αυτή που «εγκαινίασε» για εφέτος το γήπεδο της Παροικίας (ΕΠΑΛ) για το Τοπικό μας Πρωτάθλημα…!!! Ελπίζουμε ότι οι δύο αναβληθέντες αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα γίνουν στο ανανεωμένο γήπεδο του ΕΠΑΛ… αφού οι εργασίες ανάπλασης του δαπέδου, οι οποίες έχουν ανακοινωθεί από την αρχή της σεζόν… αναμένεται να ξεκινήσουν αυτές τις μέρες… Τρέφουμε επίσης ελπίδες πως ο Δήμαρχος θα φανεί συνεπής στην υπόσχεσή του να αποκατασταθεί σύντομα ο φωτισμός του εν λόγω γηπέδου, ώστε να μπορούν να προγραμματιστούν αγώνες και μετά τη δύση του ηλίου. Κάτι τέτοιο θα προσφέρει μία φυσική έδρα στις ομάδες της Παροικιάς, ενώ αναμένεται να διευκολύνει και αρκετό κόσμο που επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος, αλλά η Μάρπησσα του φαινόταν απομακρυσμένη…

naoussa-limeniko-10-4-2014-2

Μέρος αυτού του κόσμου βρέθηκε χτες (Πέμπτη 10/04/14) στο γήπεδο… και είδε τη Νάουσα να παρουσιάζεται για πρώτη φορά φέτος πλήρης, αφού η ήττα του Σαββάτου προφανώς και πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών της. Τέσσερεις παίκτες της είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, Καλίμπε 12, Σπανόπουλος Ν. 11(1), Αρκουλής Στ.10, Κορτιάνος Α.10, χαρακτηριστικό του πλουραλισμού της ομάδας. Πολυτιμότερος ο Σπανόπουλος Ν., ο οποίος δείχνει να αποκτά σταθερότητα στην απόδοσή του, κάτι που θα βοηθήσει στη συνέχεια τη Νάουσα που έχει ανάγκη το σκοράρισμά του από μέση και μακρινή απόσταση. Σημαντική είδηση και η επανεμφάνιση του Βλάχου Στ.

Από το Λιμενικό οι μοναδικοί σπινθήρες φάνηκαν από τον πυροσβέστη Λουκή Γ. 10π, ο οποίος εκτός από το σκοράρισμα προσπαθούσε και στο κατέβασμα της μπάλας και κέρδισε την ψήφο τον αντιπάλων του. Πολλές μάχες και στις δύο ρακέτες έδωσε ο Σακκάς Ν. 5(1).

Η Κυριακή των Βαΐων θα έχει πλούσιο μπασκετικό πρόγραμμα στη Μάρπησσα…. αφού με «εκκίνηση» στις 05:15μμ, θα διεξαχθούν τρεις αγώνες για το Τοπικό Πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάρπησσα-Αστυνομία (6:45μμ), δύο εκ των τριών ομάδων που ισοβαθμούν με ρεκόρ 3νίκες-1ήττα. Αναλυτικά:

5η αγωνιστική

ΑΓΩΝΕΣ

ΗΜΕΡΑ

ΩΡΑ

ΓΗΠΕΔΟ

 

ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ - ΑΟΠ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΪΩΝ

17:15

Μάρπησσα

 

ΜΑΡΠΗΣΣΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΪΩΝ

18:45

Μάρπησσα

 

ΛΙΜΕΝΙΚΟ - ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΪΩΝ

20:15

Μάρπησσα

 
 

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ 4ΗΣ ΑΓ

ΑΟΠ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ)

ΠΑΡΟΙΚΙΑ

(ΕΠΑΛ)

 

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ 5ΗΣ ΑΓ

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ - ΝΑΟΥΣΑ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares